سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

نصب تجهیزات تصفیه فاضلاب بارزیل مشکین شهر در اردبیل

صبه نقل از صداوسیما اردبیل··خبر در صداوسیما اردبیل

بخشی فرماندار مشگین شهر از تامین اعتبار لازم و خرید تجهیزات مورد نیاز برای اتمام طرح تصفیه و پمپاژ فاضلاب بارزیل در چند روز آینده خبر داد .

ویدیو: صداوسیما اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل مهدی بخشی فرماندار شهرستان مشکین‌شهر گفت: خوشبختانه نصب تجهیزات به پایان رسیده و ژنراتور نیز تهیه شده و در محوطه کارگاه مستقر است و طی یکی دو روز آینده نصب ژنراتور نیز به پایان خواهد رسید.

وی افزود: خوشبختانه نصب تجهیزات به پایان رسیده و ژنراتور نیز تهیه شده و در محوطه کارگاه مستقر است و طی یکی دو روز آینده نصب ژنراتور نیز به پایان خواهد رسید.

فرماندار شهرستان مشکین‌شهر با قدردانی از پیگیری‌های انجام‌شده ادامه داد: از همه عزیزانی که پیگیر اتمام این پروژه بودند، از جمله استاندار، شورای نظارتی استان، دادستان شهرستان و مرکز استان، تشکر و قدردانی می‌کنم.

بخشی در پایان یادآور شد: به‌زودی آب تصفیه‌شده تحویل کشاورزان خواهد شد و این طرح نقش مهمی در بهبود وضعیت آبیاری اراضی کشاورزی منطقه و رونق‌بخش کشاورزی ایفا می‌کند.

منبع: صداوسیما اردبیلمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.