سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

زهرا رحیمی به مدال نقره بسنده کرد

زهرا رحیمی نایب‌قهرمان پارالمپیک پاریس با کسب مدال نقره به کار خود در بازی‌های پاراآسیایی پایان داد.

زهرا رحیمی به مدال نقره بسنده کرد
عکس: صداوسیما آذربایجان شرقی

زهرا رحیمی به مدال نقره بسنده کرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، پاراتکواندوکار تیم ملی بانوان ایران، که با کسب ۲ پیروزی به دیدار نهایی وزن ۵۷- کیلوگرم صعود کرده بود، برای کسب مدال طلا به مصاف «یوجی لی» از چین رفت.

این مبارزه با برتری رحیمی آغاز شد و نماینده کشورمان با حفظ برتری خود، راند نخست را ۴ بر صفر به سود خود خاتمه داد. در راند دوم و سوم به ترتیب ۴ بر صفر و ۸ بر صفر باخت و به مدال نقره دست یافت.

این بانوی ورزشکار آذربایجان شرقی کار خود را با برتری ۲ بر صفر مقابل «گواردان» از نپال آغاز کرد و در مرحله نیمه‌نهایی نیز «رسولوف» از ازبکستان را شکست داد تا به دیدار پایانی صعود کند.

امیرمحمد حقیقت‌شناس، آخرین نماینده ایران در روز دوم مسابقات پاراتکواندو، نیز برای کسب مدال طلا مبارزه خواهد کرد.

تیم ملی پاراتکواندو ایران تاکنون توسط زهرا رحیمی و آیلار جامی به دو مدال طلا، پریماه تورانی، مریم عبدالله پور، محمدطا‌ها حسن‌پور و سعید صادقیان‌پور چهار مدال برنز دست یافته است. رزا ابراهیمی نیز از کسب مدال بازماند.

منبع: صداوسیما آذربایجان شرقیمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.