چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

آغاز به کار دهمین نمایشگاه تخصصی طلا و جواهر فارس با رشد ۴۰ درصدی متراژ

ابه نقل از ایمنا فارس··خبر در ایمنا فارس

مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی فارس از حضور ۹۶ شرکت‌کننده از ۸ استان کشور در فضایی بالغ بر ۸۰۰۰ مترمربع در این رویداد تخصصی خبر داد.

آغاز به کار دهمین نمایشگاه تخصصی طلا و جواهر فارس با رشد ۴۰ درصدی متراژ
عکس: ایمنا فارس

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، محسن نهاوندی شامگاه _سه‌شنبه بیست‌وهشتم مهر_ در آیین افتتاح دهمین نمایشگاه تخصصی طلا، جواهر، نقره، ساعت و گوهرسنگ‌ها که با حضور فعالان، متخصصان و مسئولان استانی و کشوری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس برگزار شد با بیان اینکه شرایط برگزاری امسال در وضعیت بسیار مطلوبی قرار دارد به رویکرد تخصصی این دوره از نمایشگاه اشاره و اظهار کرد: امسال مباحث و گفت‌وگوهای تخصصی بسیار جدی و ساختاریافته‌ای در حاشیه نمایشگاه برنامه‌ریزی شده است که می‌تواند راهگشای فعالان این صنعت باشد.

وی با تاکید بر مقایسه آماری این دوره نسبت به سال‌های گذشته افزود: خوشبختانه نسبت به سال‌های گذشته امسال نمایشگاه در سالن‌های بیشتری برگزار می‌شود.

مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی فارس گفت: نسبت به سال گذشته، نزدیک به ۴۰ درصد افزایش متراژ را تجربه می‌کنیم و این رویداد در فضایی بالغ بر ۸۰۰۰ متر مربع در حال برگزاری است که یک اتفاق بسیار خوب و ارزشمند برای صنعت نمایشگاهی استان محسوب می‌شود.

نهاوندی در پایان خاطرنشان کرد: در این دوره از نمایشگاه، ۹۶ شرکت‌کننده از ۸ استان کشور حضور دارند و افتخار میزبانی از آنها را داریم. با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده و نشست‌های تخصصی، امیدواریم این رویداد اثرگذاری بسیار جدی‌تر و مثبت‌تری نسبت به سال گذشته داشته باشد و علاقه‌مندان و متخصصان بهره لازم را از آن ببرند.

صنف طلا با غیرت پای کار ایستاد/رشد ۴۰ درصدی نمایشگاه در شرایط بحرانی

صمد صدرزاده مجری و برگزارکننده دهمین نمایشگاه تخصصی طلا و جواهر هم با اشاره به رکود حاکم بر برخی حوزه‌های نمایشگاهی در سال جاری گفت: شاید از ابتدای امسال در بسیاری از عناوین نمایشگاهی شاهد رشد نبودیم و اکثر شهرها با کاهش مواجه شدند؛ اما اینکه صنف طلا و جواهر با غیرت، تعصب و همیت بالا پای صنف خود ایستادند و نمایشگاه را در شرایط سخت اقتصادی و بحرانی نسبت به دوره گذشته همراهی کردند، جای تقدیر و تبریک ویژه دارد.

وی افزود: به لطف همین همراهی و همدلی بود که توانستیم فضای نمایشگاه را نسبت به دوره گذشته حدود ۴۰ درصد افزایش دهیم.

منبع: ایمنا فارسمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.