پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

افزایش تلفات تصادف مرگبار سمنان -فیروزکوه به ۲ نفر

ابه نقل از ایمنا سمنان··خبر در ایمنا سمنان

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی سمنان از افزایش تلفات تصادف سمنان-فیروزکوه به دو نفر خبر داد.

افزایش تلفات تصادف مرگبار سمنان -فیروزکوه به ۲ نفر
عکس: ایمنا سمنان

به گزارش خبرگزاری ایمنا، کارن یحیایی اظهار کرد: این سانحه رانندگی در ابتدا یک جان‌باخته داشت، اما با وجود انتقال مصدومان برای دریافت خدمات درمانی، یکی دیگر از آسیب‌دیدگان نیز جان خود را از دست داد و شمار قربانیان حادثه به دو نفر افزایش پیدا کند.

وی افزود: یکی از جان‌باختگان تصادف از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بود و نوزاد وی نیز که پس از حادثه به بیمارستان انتقال یافته بود، با وجود انجام اقدامات احیا، به‌دلیل وخامت وضعیت جسمانی جان باخت.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به پیامدهای تلخ سوانح رانندگی، بر ضرورت رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی تأکید کرد و گفت: پایبندی رانندگان به اصول ایمنی و مقررات ترافیکی می‌تواند از وقوع بسیاری از حوادث ناگوار و جبران‌ناپذیر جلوگیری کند.

یحیایی با تأکید بر اهمیت توجه به مسئولیت‌پذیری هنگام رانندگی خاطرنشان کرد: رعایت ضوابط رانندگی و پرهیز از رفتارهای پرخطر در جاده‌ها، نقش مهمی در حفاظت از جان رانندگان، سرنشینان و دیگر کاربران راه دارد.

منبع: ایمنا سمنانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.