شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

اشتغال 3000 زندانی در کارگاه‌های تولیدی استان آذربایجان غربی

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از اشتغال 3000 نفر در کارگاه‌های داخل و خارج زندان‌های استان خبر داد.

اشتغال 3000 زندانی در کارگاه‌های تولیدی استان آذربایجان غربی
عکس: تسنیم آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، محمد علی‌نژاد، رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی بر اهمیت مقوله مهارت آموزی تاکید و اظهار کرد: حرفه‌آموزی و اشتغال زندانی کمک شایانی به اصلاح و بازپروری دارد، لذا یکی از اولویت‌های مهم استان اشتغال زندانیان است.

وی به تکلیف مهم مرکز مراقبت بعد از خروج زندان اشاره کرد و افزود: مراقبت بعد از خروج چنانچه درست و با جدیت دنبال شود از بازگشتن زندانی آزاد شده به زندان جلوگیری خواهد کرد.

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی در مورد زندان جدید سلماس که با حضور حیدر آسیایی، رئیس زندان‌‌های کشور افتتاح شد بیان کرد: انتقال زندان‌ها به خارج از محیط شهری یکی از امور مهم در سیاست‌های قوه قضائیه و در بعضی شهرها یک ضرورت است که سلماس جزو این شهرها بود و امروز این مهم تحقق یافت.

علی‌نژاد عنوان کرد: در نظام زندانیانی اسلامی فقط نگهداری زندانی هدف نیست، بلکه هدف در کنار اجرای عدالت، اصلاح و بازاجتماعی کردن زندانی و بازگشت سالم او به جامعه است تا مددجو پس از آزادی مسئولیت اجتماعی خود را بشناسد و به عضوی مسئولیت‌پذیر در جامعه تبدیل شود.

منبع: تسنیم آذربایجان غربیمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.