شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

صدور هشدار نارنجی هواشناسی در هرمزگان

صبه نقل از صداوسیما هرمزگان··خبر در صداوسیما هرمزگان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: تشدید ناپایداری‌های جوی، رگبار شدید، تگرگ، گرد و خاک و مواج شدن موقتی تنگه هرمز از ظهر امروز تا اواخر وقت فردا یکش...

صدور هشدار نارنجی هواشناسی در هرمزگان
عکس: صداوسیما هرمزگان

صدور هشدار نارنجی هواشناسی در هرمزگان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ مهرداد حسن زاده با اشاره به صدور هشدار نارنجی شماره ۱۵ و هشدار سطح زرد دریایی شماره ۴۴ هواشناسی افزود: در ساعات بعدازظهر امشب و فردا شاهد تشدید ناپایداری‌های جوی به صورت رگبار پراکنده و نقطه‌ای نسبتاً شدید باران و رعدوبرق همراه با توفان تندری، تگرگ و وزش باد نسبتاً شدید خواهیم بود که باعث خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوادر پاره‌ای نقاط می‌شود.
وی گفت: منطقه اثر این مخاطره شهرستان‌های حاجی‌آباد، بشاگرد، بستک، بندرعباس، رودان، میناب، خمیر، بندرلنگه، قشم و سواحل شمالی تنگه هرمز است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان افزود: آبگرفتگی معابر و جاری شدن روان‌آب، طغیان رودخانه‌های فصلی، توفان تندری و صاعقه، کاهش موقت دید افقی، خسارت به سازه‌های سبک و محصولات کشاورزی از اثرات این سامانه است.
حسن‌زاده توصیه کرد شهروندان از توقف در حاشیه و بستر رودخانه‌ها خودداری کنند، از فعالیت‌های کوهنوردی و چرای دام در مناطق مرتفع پرهیز کنند، دهانه پل‌ها پاک‌سازی و کانال‌ها لایروبی شوند و از توقف در اطراف درختان فرسوده خودداری شود.

بیشتر بخوانید؛ هواشناسی هرمزگان یکم آبان؛ ناپایداری جوی و دریایی
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان در خصوص هشدار دریایی زرد شماره ۴۴ نیز گفت: از بعدازظهر شنبه تا اواخر وقت یکشنبه احتمال تندباد لحظه‌ای و گرد و خاک و مواج شدن موقتی دریا در ساعات بعدازظهر و شب وجود دارد.
حسن زاده افزود: شاهد گسترش ابر‌های همرفتی و افزایش ارتفاع موج تا نزدیک ۱۵۰ سانتی‌متر در سواحل شمالی تنگه هرمز از جمله بندرعباس، قشم، هرمز، هنگام، لارک، خمیر، بندرلنگه و سیریک خواهیم بود.
وی گفت: اختلال در رفت وآمد و فعالیت‌های دریایی، احتمال آسیب به شناور‌ها به‌خصوص شناور‌های سبک، پاره شدن تور‌های صیادی، آسیب به قفس‌های پرورش ماهی و اختلال در تردد شناور‌های مسافربری و کشتی‌های تجاری از اثرات این مخاطره است.
حسن‌زاده توصیه کردفعالان دریایی از رفت وآمد شناور‌های سبک و صیادی و انجام فعالیت‌های تفریحی و شنا در تنگه هرمز خودداری کنند، از خروج شناور‌ها از مبادی غیرمجاز جلوگیری و تمهیدات لازم برای تردد ایمن سایر شناور‌ها فراهم شود.

منبع: صداوسیما هرمزگانمشاهدهٔ خبر اصلی ←
این خبر در 1 منبع دیگر هم منتشر شده: مهر هرمزگان

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.