یکشنبه ۳ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

ورود سامانه بارشی موثر از روز پنجشنبه به استان ایلام

مبه نقل از مهر ایلام··خبر در مهر ایلام

ایلام - کارشناس هواشناسی استان ایلام از ورود سامانه بارشی موثر از روز پنجشنبه به استان ایلام خبر داد.

ورود سامانه بارشی موثر از روز پنجشنبه به استان ایلام
عکس: مهر ایلام

ساسان رستمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بررسی نقشه‌های جوی اظهار کرد: امروز احتمال رشد ابرهای همرفتی و بارش‌های پراکنده در ارتفاعات وجود دارد؛ اما جو منطقه تا روز چهارشنبه تقریباً پایدار می‌ماند و بارش چشمگیری در این بازه زمانی پیش‌بینی نمی‌شود.

وی با اشاره به نوسانات دمایی افزود: طی روزهای آینده تغییرات محسوسی در دما نخواهیم داشت و تنها شاهد نوسان دو درجه‌ای خواهیم بود؛ به گونه‌ای که مناطق شمالی دمایی نرمال تا دو درجه بالاتر و مناطق جنوبی حدود سه تا چهار درجه بیش از حد معمول را تجربه می‌کنند.

رستمی با اشاره به وضعیت جوی اواخر هفته تصریح کرد: از روز پنجشنبه سامانه بارشی جدیدی وارد استان می‌شود که تا اوایل هفته آینده فعال خواهد بود و بارش‌های موثر و مطلوبی را به همراه دارد تا بخشی از کمبود منابع آبی منطقه جبران شود.

این کارشناس هواشناسی در پایان خاطرنشان کرد: با نزدیک شدن به روزهای پایانی هفته و تثبیت نقشه‌های جوی، هشدارهای لازم از سوی این اداره کل صادر می‌شود تا دستگاه‌های اجرایی و شهروندان آمادگی کامل برای مواجهه با شرایط بارشی را داشته باشند.

منبع: مهر ایلاممشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.