اختصاص ۱۴ میلیارد تومان اعتبار بنیاد علوی به طرحهای خرد و کارگاهی قوچان
۱۴ میلیارد تومان اعتبار در قالب طرحهای خرد و کارگاهی در شهرستان قوچان از سوی بنیاد علوی پرداخت شد.


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،نماینده بنیاد علوی در خراسان رضوی در جریان بازدید از طرحهای کارگاهی شهرستان قوچان گفت:تاکنون ۷ میلیارد تومان اعتبار در قالب طرحهای خرد و ۷ میلیارد تومان نیز در قالب طرحهای کارگاهی پرداخت شده که مجموع حمایتهای انجامشده در این دو بخش به ۱۴ میلیارد تومان رسیده است.
جهانی افزود:حمایت از طرحهای خرد و کارگاهی با هدف تقویت فعالیتهای اقتصادی، توسعه کسبوکارهای محلی و ایجاد فرصتهای اشتغال، از محورهای فعالیت بنیاد علوی در شهرستان قوچان به شمار میرود.
همچنین در این جریان این بازدید و نشست نماینده بنیاد علوی در خراسان رضوی با مسئولان شهرستان قوچان، موضوع حمایت از دوگانهسوز شدن ۲۰ واحد نانوایی در شهرستان قوچان مطرح شد و بنیاد علوی برای کمک به اجرای این طرح اعلام آمادگی کرد؛ اقدامی که میتواند در افزایش آمادگی نانواییها برای تداوم فعالیت در شرایط احتمالی محدودیت تأمین سوخت مؤثر باشد.
نظرات
هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.