آزادی ۱۰ زندانی جرائم غیرعمد در سیستان وبلوچستان همزمان با ایام فاطمیه
زاهدان- مدیر ستاد مردمی دیه سیستان وبلوچستان از آزادی ۱۰ زندانی جرائم غیرعمد در استان همزمان با آغاز دهه فاطمیه خبر داد که با مشارکت ستاد دیه، گذشت شاکیان و همکاری بانک رفاه کارگران محقق شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی میرامامی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: همزمان با آغاز دهه فاطمیه و در آستانه سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، زمینه آزادی ۱۰ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سیستان و بلوچستان فراهم شد.
مدیر ستاد مردمی دیه سیستان و بلوچستان افزود: از مجموع زندانیان آزادشده، هفت نفر از زندان زاهدان، دو نفر از زندان سراوان و یک نفر از زندان چابهار بودند. پنج نفر از این افراد به دلیل بدهی مالی، چهار نفر به علت ناتوانی در پرداخت مهریه و یک نفر به دلیل بدهی نفقه در زندان به سر میبردند.
وی با اشاره به جزئیات تأمین بدهی این زندانیان بیان کرد: مجموع بدهی این افراد ۲۴۰ میلیارد تومان بود که با پذیرش اعسار به مبلغ ۲۳۳ میلیارد تومان، گذشت سه میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومانی شاکیان و پرداخت سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض از سوی ستاد مردمی دیه استان، زمینه آزادی آنان فراهم شد.
میرامامی ادامه داد: بانک رفاه کارگران نیز با پرداخت ۲۰۰ میلیون تومان در آزادی دو نفر از این مددجویان مشارکت کرد.
وی خاطرنشان کرد: در کنار کمک به آزادی زندانیان، تعدادی بسته معیشتی نیز از سوی این بانک به افراد آزادشده اهدا شد تا بخشی از نیازهای معیشتی آنان و خانوادههایشان پس از بازگشت به جامعه تأمین شود.
نظرات
هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.