یکشنبه ۳ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

اجرای طرح ارزیابی سلامت اسکلتی وعضلانی زنان شاغل در کهگیلویه وبویراحمد

یاسوج- مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد از اجرای طرح ارزیابی سلامت اسکلتی و عضلانی زنان شاغل در ادارات استانداری و فرمانداری بویراحمد به‌صورت پایلوت خبر داد.

اجرای طرح ارزیابی سلامت اسکلتی وعضلانی زنان شاغل در کهگیلویه وبویراحمد
عکس: مهر کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرنگار مهر، شهلا محمدحسینی ظهر یکشنبه در کارگاه آموزشی بررسی اسکلت زنان شاغل در ادارات از اجرای طرح ویژه سنجش و ارزیابی سلامت اسکلتی و عضلانی زنان شاغل با هدف شناسایی آسیب‌های جسمی ناشی از فعالیت‌های شغلی و ارتقای سلامت محیط کار خبر داد.

محمدحسینی با تأکید بر اهمیت سلامت زنان و نقش چندگانه آنان در خانواده و جامعه اظهار کرد: توجه به سلامت بانوان و ترویج فرهنگ خودمراقبتی از ضرورت‌های مهم در ارتقای سلامت خانواده و جامعه است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه برخی شرایط شغلی، از جمله نشستن‌های طولانی‌مدت و وضعیت نامناسب بدن هنگام کار، می‌تواند زمینه‌ساز بروز دردها و مشکلات اسکلتی و عضلانی شود، افزود: این طرح با هدف شناسایی آسیب‌های جسمی زنان شاغل و ارائه راهکارهای پیشگیرانه طراحی شده است.

وی تصریح کرد: در قالب این برنامه، وضعیت سلامت اسکلتی و عضلانی زنان شاغل ارزیابی می‌شود تا ضمن افزایش آگاهی آنان درباره اصول خودمراقبتی، زمینه بهبود شرایط و استانداردسازی محیط‌های کاری نیز فراهم شود.

محمدحسینی با اشاره به نحوه اجرای این طرح گفت: این برنامه در مرحله نخست به‌صورت پایلوت در میان زنان شاغل ادارات استانداری و فرمانداری شهرستان بویراحمد اجرا می‌شود و در صورت استقبال و فراهم بودن شرایط، به سایر دستگاه‌های اجرایی و شهرستان‌های استان نیز گسترش خواهد یافت.

وی همچنین با اشاره به برنامه‌های اجراشده در هفته سلامت زنان خاطرنشان کرد: برنامه‌های متنوعی در حوزه‌های ارتقای آگاهی، مهارت‌آموزی و پیشگیری از بیماری‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه سلامت زنان تأثیر مستقیمی بر سلامت خانواده و جامعه دارد، تأکید کرد: توجه به نیازهای سلامت بانوان و اجرای برنامه‌های پیشگیرانه از اولویت‌های حوزه امور بانوان و خانواده استانداری است.

وی در پایان از زنان شاغل خواست با مشارکت در برنامه‌های ارزیابی سلامت و طرح‌های پیشگیرانه، برای حفظ سلامت جسمی و ارتقای کیفیت زندگی خود اهتمام بیشتری داشته باشند.

منبع: مهر کهگیلویه و بویراحمدمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.