تساوی تراکتور در ورزشگاه خاطرهانگیز علی دایی
تیم فوتبال تراکتور در دیداری تدارکاتی مقابل مس شهر بابک به تساوی بدون گل رسید.

به گزارش “ورزش سه”، شاگردان جواد نکونام از ساعت ۱۵:۴۵ امروز (پنجشنبه، ۹ مهرماه) در ورزشگاه صباباطری تهران مقابل مس شهر بابک قرار گرفتند که این مسابقه در نهایت با تساوی بدون گل به پایان رسید.
این بازی در استادیومی برگزار شد که شاید حدود ۲۰ سال پیش برای بسیاری از طرفداران فوتبال در ایران خاطرهانگیز باشد. جایی که تیم پرستاره صباباطری متشکل از یحیی گلمحمدی، سهراب بختیاریزاده و علی دایی در آن حضور داشتند.

تراکتور که در تعطیلات مسابقات لیگ برتر قرار دارد، در این دیدار تدارکاتی به میدان رفت تا شرایط بازیکنان خود را در آستانه ادامه رقابتها محک بزند.

در این مسابقه توپی از خط دروازهها عبور نکرد و دو تیم در پایان ۹۰ دقیقه به تساوی صفر بر صفر رضایت دادند.
در این دیدار به جز بازیکنان ملی، مهدی ترابی و مهدی هاشم نژاد هم به علت مصدومیت در ترکیب تیم قرار نگرفتند.


علی دایی
علی دایی، مهاجم اردبیلی و کاپیتان پیشین تیم ملی فوتبال ایران، با ۱۰۸ گل ملی بهترین گلزن تاریخ فوتبال ملی آسیاست و پس از بازنشستگی سرمربی تیم ملی و چند باشگاه لیگ برتر شد.
همهٔ ۱ خبر علی دایی ←نظرات
هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.