چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

سردیس شهید مدافع سلامت مصطفی رستم‌پور در کردستان رونمایی شد

مبه نقل از مهر کردستان··خبر در مهر کردستان

سنندج- سردیس شهید دکتر مصطفی رستم‌پور، پزشک بیجاری که در دوران دفاع مقدس هنگام مداوای مجروحان بر اثر استنشاق گاز خردل به شهادت رسید، در محوطه دانشگاه علوم پزشکی کردستان رونمایی شد.

سردیس شهید مدافع سلامت مصطفی رستم‌پور در  کردستان رونمایی شد
عکس: مهر کردستان

به گزارش خبرنگار مهر، سردیس شهید دکتر مصطفی رستم‌پور ظهر چهارشنبه با هدف پاسداشت یاد و نام این پزشک شهید با حضور جمعی از مسئولان استانی و کشوری در محوطه دانشگاه علوم پزشکی کردستان رونمایی شد.

شهید رستم‌پور سال ۱۳۳۳ در شهرستان بیجار متولد شد و پنجم دی‌ماه ۱۳۶۵ به جبهه اعزام شد تا در کنار رزمندگان و مجروحان جنگی به انجام وظیفه بپردازد.

این پزشک فداکار دهم دی‌ماه همان سال، هنگامی که در بیمارستان صحرایی ۵۲۸ سومار مشغول مداوای یکی از مجروحان بود، در پی بمباران شیمیایی به‌شدت مصدوم شد.

وی پس از انتقال به بیمارستان سن آنتوان پاریس و بستری شدن در بخش مراقبت‌های ویژه، پانزدهم بهمن‌ماه ۱۳۶۵، پس از ۳۵ روز تحمل عوارض ناشی از استنشاق گاز خردل، به شهادت رسید.

پیکر این شهید مدافع سلامت در شهرستان بیجار به خاک سپرده شد و یاد و نام او به‌عنوان پزشکی که در مسیر درمان مجروحان جنگی جان خود را از دست داد، در تاریخ ایثار و فداکاری جامعه پزشکی کردستان ماندگار شده است.

منبع: مهر کردستانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.