چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

جوان ۲۷ ساله در نجف‌آباد دچار گازگرفتگی شد

مبه نقل از مهر اصفهان··خبر در مهر اصفهان

اصفهان - سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از مسمومیت یک جوان ۲۷ ساله با گاز منواکسیدکربن در یزدان‌شهر نجف‌آباد خبر داد و گفت: استفاده از پیک‌نیک برای گرمایش حمام عامل این حادثه بوده است.

جوان ۲۷ ساله در نجف‌آباد دچار گازگرفتگی شد
عکس: مهر اصفهان

عباس عابدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در ساعت ۱۲:۰۰ ظهر امروز، گزارشی مبنی بر مسمومیت با گاز CO در یزدان‌شهر از توابع شهرستان نجف‌آباد به مرکز اورژانس استان اصفهان اعلام شد که بلافاصله یک تیم عملیاتی اورژانس به محل حادثه اعزام شد.

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان افزود: با حضور به‌موقع نیروهای اورژانس در محل مشخص شد که فردی ۲۷ ساله و مرد، به دلیل استفاده از پیک‌نیک جهت گرمایش فضای حمام، دچار مسمومیت شدید با گاز منواکسیدکربن شده است.

وی خاطرنشان کرد: این مصدوم پس از دریافت خدمات و اقدامات درمانی اولیه در محل، با حال عمومی مساعد تحت درمان سرپایی قرار گرفت و توصیه‌های لازم جهت مراجعه و بررسی‌های تکمیلی به مراکز درمانی به وی و خانواده‌اش ارائه شد.

عابدی در پایان با هشدار جدی نسبت به خطرات ناشی از استفاده از وسایل گرمایشی غیراستاندارد، شعله‌های روباز و پیک‌نیک در فضاهای بسته و فاقد تهویه مناسب مانند حمام و اتاق‌ها، از شهروندان خواست تا با رعایت نکات ایمنی و اطمینان از سلامت سیستم‌های گرمایشی، از بروز حوادث تلخ و جبران‌ناپذیر مسمومیت با قاتل خاموش پیشگیری کنند.

منبع: مهر اصفهانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.