پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

محموله ۳۰ تنی سیب‌زمینی در مسیر عراق توقیف شد

مبه نقل از مهر ایلام··خبر در مهر ایلام

ایلام- مدیرکل تعزیرات حکومتی استان ایلام از کشف و توقیف ۳۰ تن سیب‌زمینی در ۶ دستگاه تریلی کانتینردار که در میان محموله تره‌بار، با هدف قاچاق به کشور عراق جا ساز شده بود، خبر داد.

محموله ۳۰ تنی سیب‌زمینی در مسیر عراق توقیف شد
عکس: مهر ایلام

فرشید زرگوش در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: پس از رصد سربازان گمنام امام زمان (عج) اداره اطلاعات مهران یک محموله سیب‌زمینی هنگام خروج از مرز مهران توسط مأموران گمرک کشف شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی ایلام افزود: حدود ۳۰ تن و ۶۰۰ کیلوگرم سیب‌زمینی در ۶ دستگاه تریلی کانتینردار، در کنار سایر اقلام تره‌بار جاسازی شده بود که بررسی‌ها نشان داد این محموله با هدف قاچاق به کشور عراق در حال انتقال است.

زرگوش ادامه داد: پس از کشف محموله، دستور توقیف هر ۶ دستگاه تریلی توسط شعبه اول تعزیرات حکومتی شهرستان مهران صادر شد و اقدامات قانونی در این راستا در دستور کار قرار گرفت.

مدیرکل تعزیرات حکومتی ایلام با اشاره به وضعیت کنونی این کالا خاطرنشان کرد: حمل محصول سیب زمینی از نظر صادراتی ممنوع بوده و اقدامات نهایی برای تعیین تکلیف قانونی کالا به سرعت در خلال رسیدگی پرونده انجام خواهد شد.

منبع: مهر ایلاممشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.