پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

منابع ارزی کشور باید به چرخه اقتصادی بازگردد

تبه نقل از تسنیم مرکزی··خبر در تسنیم مرکزی

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس گفت: منابع ارزی کشور باید به چرخه اقتصادی بازگردد.

منابع ارزی کشور باید به چرخه اقتصادی بازگردد
عکس: تسنیم مرکزی

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، نادر قلی ابراهیمی، نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی، شامگاه چهارشنبه‌ در جمع مردم میدان‌دار اراک با قدردانی از حضور مردم در صحنه‌های مختلف، بر ضرورت تقویت قدرت خرید خانوارها تأکید کرد و گفت: افزایش کالابرگ، ترمیم حقوق کارگران و سایر حقوق‌بگیران و بازگشت ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصادی کشور باید با جدیت دنبال شود.

وی با اشاره به ضرورت بهبود معیشت مردم افزود: افزایش کالابرگ و ترمیم حقوق حقوق‌بگیران باید در اولویت تصمیم‌گیری‌ها قرار گیرد و منابع حاصل از تغییر نرخ ارز نیز به بهبود سفره مردم و افزایش تاب‌آوری اقتصادی خانوارها اختصاص یابد.

ابراهیمی با اشاره به ضرورت مدیریت صحیح منابع مالی کشور تصریح کرد: درآمدهای نفتی پیش‌بینی‌شده برای هفت ماه نخست سال محقق شده و ظرفیت‌هایی نیز برای افزایش درآمدهای مالیاتی وجود دارد؛ بنابراین باید از منابع موجود به‌درستی برای پاسخگویی به نیازهای مردم استفاده شود.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت تسریع در بازگشت ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصادی کشور اظهار کرد: منابع ارزی باید به چرخه اقتصادی بازگردد و دستگاه‌های مسئول، به‌ویژه نهادهای نظارتی و قضایی، این موضوع را با جدیت بیشتری پیگیری کنند.

ابراهیمی با اشاره به ضرورت مقابله با فعالیت‌های اقتصادی آسیب‌زا در شرایط جنگی بیان کرد: باید با تخلفات ارزی برخورد و وضعیت منابعی که به چرخه اقتصادی کشور بازنگشته‌اند، تعیین تکلیف شود.

وی با اشاره به موضوعات مرتبط با سیاست خارجی و برنامه هسته‌ای کشور اضافه کرد: تصمیم‌گیری درباره مسائل راهبردی کشور باید در چارچوب قانون و با در نظر گرفتن مصالح ملی انجام شود.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت حفظ وحدت و جلوگیری از ایجاد اختلاف در جامعه خاطرنشان کرد: حضور مردم پشتوانه‌ای مهم برای کشور است و پیگیری مطالبات عمومی و ارائه خدمات شایسته به شهروندان باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

منبع: تسنیم مرکزیمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.