جمعه ۸ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

اجرای واردات خودرو ایرانیان مقیم خارج متوقف شد

خبه نقل از خبرآنلاین··خبر در خبرآنلاین

معاون اول رئیس جمهور تصویب‌نامه هیئت وزیران در خصوص موقوف‌الاجرا شدن واردات خودروی ایرانیان مقیم خارج از کشور را ابلاغ کرد.

اجرای واردات خودرو ایرانیان مقیم خارج متوقف شد
عکس: خبرآنلاین

به گزارش خبرآنلاین،محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور تصویب‌نامه ۲۶ مهر امسال هیات وزیران درخصوص موقوف‌الاجرا (متوقف شدن اجرای فرآیند) شدن تصویبنامه‌های شماره ۵۰۷۰۳ مورخ ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ و ١٥٨٧١٠ مورخ ۱۹ آذر ۱۴۰۴ هیات وزیران با موضوع واردات خودروی سواری توسط ایرانیان مقیم خارج از کشور را در تاریخ ۶ آبان ماه به وزارت‌خانه‌های اقتصاد، صمت و امور خارجه، سازمان‌های برنامه و بودجه، حفاظت محیط زیست و ملی استاندارد و همچنین بانک مرکزی ابلاغ کرد.

ایرنا در خبری نوشت:بر این اساس ثبت سفارش واردات خودروهای ایرانیان مقیم خارج از کشور حتی با منشأ ارزی غیر بانک مرکزی، امکان‌پذیر نخواهد بود.

گفتنی است بیش از این سازمان توسعه تجارت مجوز ترخیص آن دسته از خودروهای ایرانیان مقیم خارج که تا پیش از دستور رییس‌جمهور مبنی بر توقف واردات خودرو، ثبت سفارش و به گمرکات اجرایی وارد شده را صرفا تا پایان ساعت اداری آخرین روز کاری سال جاری، به گمرک جمهوری اسلامی ایران صادر کرده بود.

اجرای واردات خودرو ایرانیان مقیم خارج متوقف شد

۲۱۷

منبع: خبرآنلاینمشاهدهٔ خبر اصلی ←

محمدرضا عارف

محمدرضا عارف استاد مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف و سیاستمدار اصلاح‌طلب است که از مرداد ۱۴۰۳ معاون اول رئیس‌جمهور در دولت مسعود پزشکیان است و پیش‌تر نیز از ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۴ معاون اول دولت محمد خاتمی بود.

همهٔ ۷۵ خبر محمدرضا عارف ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.