دوشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

متکی: اگر رهبر انقلاب با خروج از ان پی تی موافقت کند تمام ۲۹۰ نفر نماینده رای مثبت می‌دهند/ عدم محدودیت جغرافیایی یعنی موشک‌هایمان به اروپا می رسد

خبه نقل از خبرآنلاین··خبر در خبرآنلاین

نماینده مجلس در برنامه گفت و گوی ویژه خبری با بیان این که «اگر رهبرانقلاب با خروج از ان پی تی موافقت کند تمام ۲۹۰ نفر نماینده رای مثبت می‌دهند»، گفت: مسئله عدم محدودیت جغرافیایی به این معناست که، موشک‌های ما به اروپا خواهد رسید.

متکی: اگر رهبر انقلاب با خروج از ان پی تی موافقت کند تمام ۲۹۰ نفر نماینده رای مثبت می‌دهند/ عدم محدودیت جغرافیایی یعنی موشک‌هایمان به اروپا می رسد
عکس: خبرآنلاین

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منوچهر متکی نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در گفت و گویی در شبکه خبر گفت: مسئله عدم محدودیت جغرافیایی به این معناست که، موشک‌های ما به اروپا خواهد رسید.

مهمترین بخش های این گفت و گو به شرح زیر است:

*کشورهایی مانند انگلیس، ایتالیا، پرتغال و آلمان پایگاه‌های نظامی خود را در اختیار جنگنده‌های آمریکایی قرار دادند تا پس از تجهیز به بمب و تسلیحات، علیه ملت ایران عملیات انجام دهند. بنابراین این کشورها نیز در جنایات آمریکا شریک هستند..

* اگر رهبرانقلاب با خروج از ان پی تی موافقت کند تمام ۲۹۰ نفر نماینده رای مثبت می‌دهند.

* پس فردا انتخابات آمریکا است و از این رو آمریکا نمی‌تواند به ایران حمله کند.

* فراگیر شدن جنگ در بعد منطقه‌ای در ادبیات امام شهید وجود داشت اما در بیانات رهبر انقلاب محدودیت جغرافیایی برداشته می‌شود.

*ما در این جنگ تحت فرماندهی امام شهیدمان دفاع موزاییکی را شنیده بودیم، یعنی استان‌ها طراحی کرده‌ بودند چگونه بصورت مستقل از خود دفاع کنند اما تعمیق دفاع بومی یک گام در حوزه دکترین و تاکتیکی جلوتر است.

منبع: خبرآنلاینمشاهدهٔ خبر اصلی ←
سیدمجتبی خامنه‌ای

سیدمجتبی خامنه‌ای

سید مجتبی حسینی خامنه‌ای روحانی شیعه و پسر دوم سید علی خامنه‌ای است که پس از کشته شدن پدرش، در ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ از سوی مجلس خبرگان به‌عنوان سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران برگزیده شد.

همهٔ ۳۶۳ خبر سیدمجتبی خامنه‌ای ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.