دوشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

دستگیری سارقان منازل پس از تعقیب و گریز در بزرگراه تهران–ساوه

عبه نقل از عصر ایران··خبر در عصر ایران

سرهنگ مرتضی ایمانی در این باره گفت: مأموران گشت پلیس آگاهی هنگام گشت‌زنی به یک دستگاه خودروی پژو ۲۰۷ با چند سرنشین مشکوک شدند. بررسی پلاک خودرو نشان داد شمار...

دستگیری سارقان منازل پس از تعقیب و گریز در بزرگراه تهران–ساوه
عکس: عصر ایران

رئیس مرکز عملیات پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری دو متهم سابقه‌دار پس از تعقیب و گریز با مأموران در بزرگراه تهران–ساوه خبر داد و گفت: متهمان با خودرویی دارای پلاک جعلی تردد می‌کردند و پس از بی‌توجهی به فرمان ایست، با رفتارهای پرخطر جان شهروندان و رانندگان عبوری را به خطر انداختند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ مرتضی ایمانی در این باره گفت: مأموران گشت پلیس آگاهی هنگام گشت‌زنی به یک دستگاه خودروی پژو ۲۰۷ با چند سرنشین مشکوک شدند. بررسی پلاک خودرو نشان داد شماره نصب‌شده با مشخصات وسیله نقلیه مطابقت ندارد.

مأموران با استفاده از علائم هشداردهنده و بلندگو دستور توقف دادند، اما راننده بدون توجه به فرمان پلیس به فرار ادامه داد.

بر اساس اعلام پلیس، راننده در جریان فرار با حرکات خطرناک و پرتاب برخی ابزارها به سمت خودروی مأموران، موجب به خطر افتادن امنیت خودروهای عبوری شد. مأموران نیز برای متوقف کردن خودرو و با رعایت ضوابط قانونی به‌کارگیری سلاح اقدام به تیراندازی کردند.

در ادامه تعقیب و گریز، دو نفر از سرنشینان خودرو از آن خارج شدند که مأموران یکی از آنان را دستگیر کردند. راننده نیز پس از ادامه فرار و رها کردن خودرو به دلیل بروز نقص فنی، با تعقیب مأموران بازداشت شد.

کشف پلاک جعلی و وسایل مشکوک

سرهنگ ایمانی با اشاره به سوابق کیفری دو متهم گفت بررسی‌های اولیه نشان داده است آنان پیش‌تر در پرونده‌هایی از جمله سرقت منزل سابقه داشته‌اند. در بازرسی از خودروی توقیفی نیز مشخص شد پلاک اصلی با پلاکی جعلی پوشانده شده است. همچنین تعدادی وسایل و اقلام مشکوک از جمله بی‌سیم دستی، کلید، ابزار، کلاه، ماسک و حروف و اعداد مورد استفاده برای تغییر پلاک کشف شد.

رئیس مرکز عملیات پلیس آگاهی تهران بزرگ در خاتمه گفت: دو متهم به همراه خودروی توقیفی برای انجام تحقیقات تخصصی و بررسی احتمال ارتباط با سایر سرقت‌ها به اداره هفدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شدند.

منبع: عصر ایرانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.