کشف ۴ قطعه هوبره و ۵۰ تله زندهگیری در زیرکوه
بیرجند- مأموران حفاظت محیط زیست شهرستان زیرکوه با همکاری نیروی انتظامی، چهار قطعه پرنده کمیاب هوبره و ۵۰ تله مخصوص زندهگیری این گونه را در منطقه حفاظتشده پترگان کشف و ضبط کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی؛ محمدرضا جوان اظهار کرد: در پی رصد اطلاعاتی و تلاش شبانهروزی مأموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان و با همکاری مأموران پاسگاه انتظامی آهنگران، پس از دریافت دستور قضایی از دادستان شهرستان، بازرسی از منزل مسکونی فردی با هویت معلوم انجام شد.
وی افزود: در جریان این بازرسی، چهار قطعه پرنده هوبره و ۵۰ عدد تله مخصوص زندهگیری این گونه کمیاب کشف و ضبط شد.
جوان با بیان اینکه هوبره از گونههای ارزشمند و کمیاب در معرض خطر انقراض کشور است، گفت: این پرنده همواره هدف طمعورزی صیادان غیرمجاز قرار میگیرد.
رئیس نمایندگی حفاظت محیط زیست شهرستان زیرکوه تأکید کرد: برخورد با هرگونه زندهگیری، نگهداری و قاچاق این پرنده در معرض خطر انقراض، با قاطعیت و بدون هیچگونه اغماضی در دستور کار قرار دارد.
نظرات
هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.