سه‌شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

عطر سرخ شهادت در سومین حرم اهل بیت؛ شیراز در آغوش لاله‌های فاطمی گرفت

تبه نقل از تسنیم فارس··خبر در تسنیم فارس

دروازه قرآن شیراز امروز بار دیگر با استقبال پرشور مردم و مسئولان، عطرین به حضور کاروان شهدای گمنام شد.

عطر سرخ شهادت در سومین حرم اهل بیت؛ شیراز در آغوش لاله‌های فاطمی گرفت
عکس: تسنیم فارس

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، دروازه قرآن؛ همزمان با وزش نسیم دل‌انگیز پاییزی، امروز فضای شهر شیراز رنگ و بوی دیگری به خود گرفت. دیار حافظ و سعدی، امروز بار دیگر چشم‌انتظار مسافرانی بود که پس از سال‌ها غربت، با کوله‌باری از استخوان‌های مطهر و پلاک‌هایی خونین، به خانه بازگشتند؛ مسافرانی که آمدنشان دل‌ها را روانه کوچه‌های بی‌نشان مجاهدت کرد و چشم‌ها را بارانی ساخت.

صبح امروز، طنین صلوات و نوای «حسین (ع)» در ورودی شهر شیراز، در آستانه دروازه قرآن پیچید. جایی که همواره مسافران را با سلام و صلوات بدرقه می‌کند، امروز میزبان کاروانی از جنس نور بود؛ پیکر‌های مطهر شهدای گمنامی که پس از سال‌ها دوری، گویی برای التیام دل‌های منتظر بازگشته‌اند.

حضور پرشور و آکنده از حزن و حماسه مردم ولایتمدار شیراز، مسئولان استانی و فرماندهان ارشد نظامی و انتظامی در این مراسم، جلوه‌ای ناب از تجدید میثاق با آرمان‌های بلند شهداء را به نمایش گذاشت. قطره‌های اشک شوق و اندوه در چشمان پیر و جوان، دختر و پسر، و مادرانی که چادر به دندان گرفته بودند، روایتی ژرف از پیوند ناگسستنی این مرز و بوم با فرهنگ ایثار و شهادت بود.

جزئیات برنامه‌های تشییع و خاکسپاری لاله‌های گمنام در فارس

در حاشیه این مراسم باشکوه، سردار سرتیپ دوم سعید کوشکی جهرمی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان فارس، در گفت‌و‌گو با خبرنگاران، جزئیات این رویداد معنوی را تشریح کرد.

وی با اشاره به اینکه شیراز امروز مأمن و پناهگاه این مسافران عزیز است، اعلام کرد: از مجموع پیکر‌های مطهر وارد شده، پیکر 7 شهید گمنام در 7 نقطه مختلف استان فارس تشییع و به خاک سپرده خواهند شد تا خاک پاک این استان برای همیشه به یادگار از این اسطوره‌ها عطرآگین بماند. همچنین پیکر 13 شهید دیگر نیز پس از اتمام مراسم پیش‌بینی‌شده، جهت ادامه روند شناسایی و برنامه‌های ملی به معراج شهدای مرکزی تهران بازگردانده خواهند شد.

سردار کوشکی تصریح کرد: فضای معنوی استان فارس تا 21 آبان‌ماه میزبان مراسم‌های تجمع مردمی و شبانگاهی خواهد بود و پیکر مطهر این شهدای والامقام در سطح شهرستان‌ها و مناطق مختلف استان تشییع خواهند شد تا فرصتی مغنم برای انس هرچه بیشتر نسل جوان با این کبوتران خونین‌بال فراهم گردد.

آیین وداع در شاهچراغ؛ گامی تا فاطمیه

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس در ادامه از برگزاری مراسم محوری وداع با این شهدا خبر داد و گفت: پنجشنبه 21 آبان‌ماه، پس از اقامه نماز مغرب و عشاء، آیین ملکوتی وداع با پیکر مطهر این شهدا در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) برگزار خواهد شد تا دلدادگان اهل بیت (ع) در فضایی آکنده از معنویت با این عزیزان درد دل کنند.

وی همچنین با اشاره به تقارن این ایام با سوگواری‌های بانوی دو عالم، حضرت زهرا (س)، افزود: اوج این آیین‌های باشکوه در روز جمعه 22 آبان‌ماه همزمان با سالروز شهادت مظلومانه حضرت فاطمه زهرا (س) رقم خواهد خورد. در این روز، پیکر‌های مطهر شهدا بر دوش مردم قهرمان‌پرور و شهیدپرور شیراز از میدان شهدای شیراز به سمت حرم مطهر شاهچراغ (ع) تشییع و بدرقه خواهند شد.

دعوت از عموم مردم بصیر و ولایتمدار فارس

در پایان، سردار کوشکی با گرامیداشت یاد و خاطره تمامی شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مقاومت، از عموم مردم بصیر، مؤمن و قدرشناس استان فارس دعوت کرد تا با حضور پرشور خود در این مراسم‌های معنوی و همراهی با کاروان شهدای گمنام، بار دیگر با آرمان‌های شهدا و امام شهدا تجدید بیعت کرده و عطر حضور این فرشتگان زمینی را در کوچه‌پس‌کوچه‌های شهر جاری سازند.

به گزارش تسنیم امروز شیراز بار دیگر ثابت کرد که اگرچه سال‌ها از دفاع مقدس می‌گذرد، اما یاد و راه شهیدان همچون خورشیدی تابان بر تارک این دیار می‌درخشد و راهگشای نسل‌های آینده خواهد بود.

منبع: تسنیم فارسمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.