سه‌شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

دیدار سرد یزدانی و گزارشگر - کدورت‌ها پابرجا/ حسن هنوز هادی عامل را نبخشیده است!

وبه نقل از ورزش سه··خبر در ورزش سه

یک ماه بعد از جمله جنجالی هادی عامل درباره رویارویی احتمالی آرش یوشیدا با حسن یزدانی، دو چهره سرشناس کشتی ایران در آستانه قزاقستان روبه‌روی هم قرار گرفتند؛ دیداری که ظاهراً قرار نبود به آشتی ختم شود.

دیدار سرد یزدانی و گزارشگر - کدورت‌ها پابرجا/ حسن هنوز هادی عامل را نبخشیده است!
عکس: ورزش سه

به گزارش "ورزش سه"، ماجرای دلخوری حسن یزدانی از هادی عامل به حدود یک ماه قبل برمی‌گردد. به مبارزه آرش یوشیدا و امیرعلی آذرپیرا در بازی‌های آسیایی ناگویا و جمله‌ای که گزارشگر باسابقه کشتی ایران پس از پایان آن مسابقه بر زبان آورد. در حالی که صدای پخش همچنان باز بود و ظاهراً هادی عامل متوجه این موضوع نبود، جمله‌ای گفت که خیلی زود به سوژه رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی تبدیل شد.

عامل در آن لحظه گفته بود: «حالا وایسید ببینید این آرش یوشیدا در جهانی با حسن یزدانی چه کار می‌کنه.»

همین چند کلمه کافی بود تا موجی از واکنش‌ها شکل بگیرد. بخشی از هواداران حسن یزدانی به شدت از این اظهارنظر انتقاد کردند و خبرهایی هم درباره ناراحتی خود قهرمان پرافتخار کشتی ایران منتشر شد. حتی گفته می‌شد هادی عامل برای برقراری تماس و صحبت با یزدانی تلاش کرده، اما این کشتی‌گیر تمایلی به گفت‌وگو نداشته است.

2556246

حالا رقابت‌های جهانی آستانه فرصتی فراهم کرد تا این دو چهره قدیمی کشتی ایران پس از آن ماجرا با یکدیگر روبه‌رو شوند. البته هادی عامل حدود چهار روز زودتر از تیم ملی کشتی آزاد و همراه با ملی‌پوشان کشتی فرنگی به قزاقستان سفر کرده بود و به همین دلیل ملاقات او با یزدانی به زمان حضور آزادکاران موکول شد.

سرانجام این دیدار اتفاق افتاد، اما خبری از استقبال گرم و آشتی‌کنان نبود. طبق روایت‌های رسیده از آستانه، حسن یزدانی برخوردی کوتاه و سرد با هادی عامل داشت و به یک سلام و احوالپرسی مختصر بسنده کرد. برخوردی که نشان می‌داد ماجرای آن جمله هنوز برای ستاره کشتی ایران تمام نشده است.

انتظار می‌رفت حضور مشترک این دو در اردوی مسابقات جهانی و گذشت چند هفته از جنجال ناگویا، فرصتی برای پایان دادن به کدورت‌ها باشد. با این حال، روایت‌های بعدی از آستانه نیز حکایت از آن دارد که یزدانی همچنان فاصله‌اش را با گزارشگر باسابقه حفظ کرده و تمایلی به نزدیک‌تر شدن به او نشان نداده است.

حسن یزدانی یکی از پرافتخارترین ورزشکاران تاریخ ایران و صاحب ۱۱ مدال جهانی و المپیک است. هادی عامل هم سال‌هاست با گزارش‌های پرشور و لحن خاص خود به یکی از شناخته‌شده‌ترین چهره‌های تلویزیونی کشتی تبدیل شده است. حالا میان این دو چهره محبوب، یک جمله چندثانیه‌ای فاصله انداخته است؛ جمله‌ای که ظاهراً هنوز نتوانسته‌اند از کنار آن به سادگی عبور کنند.

در آستانه، دست‌کم فعلاً خبری از آشتی نبود. یک سلام سرد، تمام چیزی بود که از ملاقات این دو به جا ماند.

منبع: ورزش سهمشاهدهٔ خبر اصلی ←
این خبر در 1 منبع دیگر هم منتشر شده: فرارو

حسن یزدانی

حسن یزدانی چراتی، کشتی‌گیر آزادکار اهل جویبار مازندران، قهرمان المپیک ریو ۲۰۱۶، سه‌بار قهرمان جهان و دارندهٔ دو نشان نقرهٔ المپیک است که اکنون در وزن ۹۷ کیلوگرم کشتی می‌گیرد.

همهٔ ۹۱ خبر حسن یزدانی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.