سه‌شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

دهستانی: دانش‌آموزان در صف مقدم استکبارستیزی قرار دارند

مبه نقل از مهر یزد··خبر در مهر یزد

یزد- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد، دانش‌آموزان و فرهنگیان را پیشگامان استکبارستیزی دانست.

دهستانی: دانش‌آموزان در صف مقدم استکبارستیزی قرار دارند
عکس: مهر یزد

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل دهستانی صبح سه‌شنبه در آیین نواختن زنگ استکبارستیزی در دبیرستان استعدادهای درخشان شهید صدوقی یزد اظهار کرد: هرچند نواختن این زنگ جنبه نمادین دارد، اما دانش‌آموزان، معلمان و آحاد جامعه نشان داده‌اند که در مسیر استکبارستیزی مصمم‌تر از گذشته ایستاده‌اند.

وی با اشاره به آشکارتر شدن چهره واقعی استکبار جهانی برای نسل جوان افزود: دانش‌آموزان با تکیه بر علم، اندیشه و معرفت می‌توانند مفهوم واقعی استکبارستیزی را به جهانیان نشان دهند.

دهستانی با بیان اینکه برنامه‌های گرامیداشت ۱۳ آبان امسال با حال و هوای متفاوتی برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: این برنامه‌ها به‌صورت هماهنگ و باشکوه در مدارس و شهرستان‌های استان یزد برگزار خواهد شد.

منبع: مهر یزدمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.