بهرهگیری از ظرفیتهای سرمایهگذاری خارجی فرصتی برای تقویت فعالیتهای اقتصادی است
استاندار کردستان بهرهگیری از ظرفیتهای سرمایهگذاری خارجی را فرصتی برای تقویت فعالیتهای اقتصادی و گسترش فرصتهای توسعهای استان دانست و بر ضرورت اتخاذ رویکردی هدفمند و حمایتی برای تحقق این مهم تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، آرش زرهتن لهونی، امروز در دیدار با نادر یاراحمدی، مشاور وزیر کشور و رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی، با اشاره به ظرفیتهای اقتصادی و فرصتهای سرمایهگذاری در استان کردستان، اظهار کرد: بهرهگیری از توان و منابع سرمایهگذاران خارجی مستلزم ایجاد بسترهای مناسب، رفع موانع موجود و فراهمسازی شرایطی است که زمینه حضور مؤثر و فعالیت اقتصادی آنان را فراهم کند.
وی با اشاره به رویکردهای دولت در زمینه توسعه سرمایهگذاری، بر نقشآفرینی مؤثر مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی در این زمینه تأکید کرد و خواستار پیگیری مسائل و مشکلات موجود، تسریع در رسیدگی به امور مرتبط و ایجاد هماهنگی لازم میان دستگاههای اجرایی و مسئول شد.
استاندار کردستان بهرهگیری از ظرفیتهای سرمایهگذاری خارجی را فرصتی برای تقویت فعالیتهای اقتصادی و گسترش فرصتهای توسعهای استان دانست و بر ضرورت اتخاذ رویکردی هدفمند و حمایتی برای تحقق این مهم تأکید کرد.
در این دیدار، ظرفیتهای موجود برای جذب سرمایهگذاران خارجی در کردستان و راهکارهای تقویت همکاریهای بینبخشی برای رفع موانع و توسعه فعالیتهای اقتصادی آنان مورد بررسی قرار گرفت.
نظرات
هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.