چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

جوکار: «پدر موشک‌ها» را سروقت «مادر بمب‌ها» می‌فرستیم

تبه نقل از تسنیم یزد··خبر در تسنیم یزد

نماینده مردم یزد در مجلس گفت: اگر دشمن بخواهد غلط دیگری بکند ما پدر موشک‌ها را سروقت مادر بمب‌ها می‌فرستیم.

جوکار: «پدر موشک‌ها» را سروقت «مادر بمب‌ها» می‌فرستیم
عکس: تسنیم یزد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدصالح جوکار، نماینده مردم یزد، اشکذر، زارچ و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی، در مراسم راهپیمایی 13 آبان در میدان امیرچخماق یزد، با اشاره به مناسبت‌های تاریخی این روز، آن را نماد ایستادگی ملت ایران در برابر استکبار جهانی دانست و اظهار کرد: 13 آبان، در تاریخ کشور ما یادآور سه واقعه مهم است؛ نخست، تبعید حضرت امام خمینی(ره) پس از افشاگری علیه قانون کاپیتولاسیون در چهارم آبان سال 1343. امام راحل در برابر قانونی که به‌موجب آن آمریکایی‌ها در ایران از مصونیت قضایی برخوردار می‌شدند و دستگاه قضایی کشور حق رسیدگی به جرائم آنان را نداشت، ایستادند و این قانون را مایه خواری و ذلت ملت ایران دانستند؛ اما رژیم پهلوی ایشان را تبعید کرد.

وی گفت: دومین واقعه، تجمع دانش‌آموزان در مقابل دانشگاه تهران در اعتراض به رژیم ستم‌شاهی بود که با سرکوب و به خاک و خون کشیده شدن دانش‌آموزان همراه شد. این دانش‌آموزان برای استقلال کشور پرچم مبارزه را برافراشتند و ایستادگی کردند. سومین واقعه نیز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا بود. از سال 1332 که آمریکایی‌ها در امور کشور ما دخالت کردند، چیزی جز تحقیر، استعمار و تلاش برای سلطه بر ملت ایران به دنبال نداشتند. اگر لانه جاسوسی تسخیر و اسناد آن افشا نشده بود، آمریکایی‌ها به دنبال تحمیل کودتایی دیگر مانند کودتای سال 1332 بر کشور بودند؛ به همین دلیل امام خمینی(ره) این حرکت را انقلاب دوم و حتی برتر از انقلاب نخست دانستند.

نماینده مردم یزد، اشکذر، زارچ و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی گفت: استکبار به دنبال سلطه بر ملت‌ها و قرار دادن آن‌ها زیر یوغ خود است، اما تاریخ نشان داده است که فرعون‌ها و نمرودیان سرانجام نابود شده‌اند. امروز نیز آمریکا تهدید و عربده‌کشی می‌کند و رئیس‌جمهور این کشور سخنان بی‌پایه و بی‌اساس مطرح می‌کند، اما به هیچ‌جا نخواهد رسید. ملت ایران در طول تاریخ در برابر زیاده‌خواهی و سلطه‌طلبی آمریکا ایستاده و امروز نیز با همان روحیه استقلال‌طلبی و استکبارستیزی، مسیر مقاومت و ایستادگی را ادامه می‌دهد.

آمادگی نیروهای مسلح برای پاسخ به هرگونه تهدید

نماینده مردم یزد در مجلس با اشاره به تحولات منطقه و تهدیدهای آمریکا تصریح کرد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با سناریوهای مختلف دشمن آمادگی دارند و نیروهای هوافضا نیز با بهره‌گیری از فناوری‌های روز و ارتقای سامانه‌های موشکی، توان پاسخ‌گویی به تهدیدها را دارند.

وی با بیان اینکه آمریکا در جنگ رمضان به اهداف مورد نظر خود نرسیده است، مدعی شد: معادلات منطقه تغییر کرده و کشورهایی که پیش‌تر در برابر ایران موضع داشتند، امروز برای حل مسائل منطقه‌ای به دنبال تعامل با جمهوری اسلامی هستند.

جوکار تأکید کرد: اگر دشمن بار دیگر دست به اقدام نظامی بزند، پاسخ ایران فوری، مؤثر و بدون محدودیت جغرافیایی خواهد بود.

وی در همین زمینه گفت: «اگر دشمن بخواهد غلط دیگری بکند و از مادر بمب‌ها استفاده کند، ما پدر بمب‌ها را سروقت مادر بمب‌ها می‌فرستیم.»

حضور مردم در میدان، پشتوانه اصلی ایستادگی کشور است

وی در بخش دیگری از سخنان خود، حضور مردم در اجتماعات و میدان‌ها را از عوامل مهم حفظ انسجام ملی و ایستادگی کشور دانست و گفت: دشمن علاوه بر توان نظامی ایران، تاب‌آوری مردم و میزان حضور آنان در صحنه را نیز رصد می‌کند.

نماینده مردم یزد در مجلس با تأکید بر ضرورت تداوم حضور مردم در اجتماعات شبانه اظهار کرد: رمز ماندگاری و پیروزی انقلاب اسلامی، حضور مردم در صحنه است و این حضور باید استمرار داشته باشد.

جوکار همچنین با اشاره به نقش دانش‌آموزان در دفاع مقدس و تقدیم 36 هزار شهید دانش‌آموز، خطاب به نسل جوان گفت: دانش‌آموزان امروز نیز مسئولیت دارند راه شهدا را ادامه دهند و با تکیه بر علم، فناوری، خلاقیت و نوآوری، در مسیر پیشرفت و اقتدار ایران گام بردارند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد با حفظ وحدت و انسجام ملی و تداوم حضور مردم در صحنه، ایران بتواند با قدرت در برابر تهدیدهای دشمن ایستادگی کند.

منبع: تسنیم یزدمشاهدهٔ خبر اصلی ←
روح‌الله خمینی

روح‌الله خمینی

سید روح‌الله موسوی خمینی مرجع تقلید شیعه و سیاستمدار ایرانی بود که رهبری انقلاب ۱۳۵۷ را بر عهده داشت و از ۱۳۵۸ تا زمان درگذشتش در خرداد ۱۳۶۸ نخستین رهبر جمهوری اسلامی ایران بود.

همهٔ ۲۴۰ خبر روح‌الله خمینی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.