چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

۳ هزار دانش‌آموز گیلانی به مناطق عملیاتی دفاع مقدس اعزام می‌شوند

مبه نقل از مهر گیلان··خبر در مهر گیلان

رشت- معاون اجرایی سپاه قدس گیلان با اشاره به برنامه‌ریزی های انجام‌شده برای اعزام کاروان‌های راهیان نور دانش‌آموزی گفت: سه‌هزار دانش‌آموز گیلانی به مناطق عملیاتی دفاع مقدس اعزام می‌شوند.

۳ هزار دانش‌آموز گیلانی به مناطق عملیاتی دفاع مقدس اعزام می‌شوند
عکس: مهر گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمد نیک فطرت عصر چهارشنبه در قرارگاه پشتیبانی راهیان نور بسیج دانش آموزی استان گیلان با اشاره به اهمیت فرهنگی و تربیتی این اردوها اظهار کرد: راهیان نور فرصتی ارزشمند برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل نوجوان است.

معاون اجرایی سپاه قدس گیلان افزود: حضور دانش‌آموزان در مناطق عملیاتی دفاع مقدس، زمینه آشنایی نزدیک آنان با تاریخ انقلاب اسلامی و رشادت‌ها، دلاوری‌ها و ازخودگذشتگی رزمندگان و شهدای والامقام را فراهم می‌کند.

وی با بیان اینکه این اردوها می‌تواند در تقویت هویت ملی و انقلابی، روحیه مسئولیت پذیری و بصیرت نسل جوان نقش موثری داشته باشد، گفت: برنامه‌ریزی های لازم برای اعزام سه‌هزار دانش‌آموز استان انجام شده است.

سرهنگ نیک فطرت با اشاره به زمان‌بندی اعزام ها گفت:روند اعزام از ۱۴ آبان‌ماه آغاز می‌شود و دانش‌آموزان دختر از ۱۹ آبان تا ۳ آذر و دانش‌آموزان پسر از ۸ تا ۲۸ آذرماه به مناطق عملیاتی اعزام خواهند شد.

وی تصریح کرد:در هر مرحله چهار کاروان اعزام می‌شوند و هر کاروان شامل ۴۰۰ دانش‌آموز خواهد بود. مدت اردو پنج روز در نظر گرفته شده که دو روز و نیم آن به مسیر رفت‌وبرگشت و دو روز و نیم دیگر به حضور و اسکان در مناطق عملیاتی اختصاص دارد.

منبع: مهر گیلانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.