چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

برنامه‌های بزرگداشت اردبیل در طول یک هفته برگزار می‌شود

ابه نقل از ایمنا اردبیل··خبر در ایمنا اردبیل

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل بر ضرورت برگزاری برنامه‌های بزرگداشت اردبیل در طول یک هفته و ارتقای سطح کمی و کیفی این برنامه‌ها تأکید کرد و گفت: بزرگداشت ظرفیت‌های تاریخی و فرهنگی اردبیل نباید به یک روز محدود شود.

برنامه‌های بزرگداشت اردبیل در طول یک هفته برگزار می‌شود
عکس: ایمنا اردبیل

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، آیت‌الله سیدحسن عاملی عصر امروز _چهارشنبه سیزدهم آبان_ در نشست بررسی برنامه‌های اجراشده در هفته اردبیل اظهار کرد: برنامه‌های فاخر و ارزشمندی در روز اردبیل امسال برگزار شد که لازم است این رویداد در قالب برنامه‌های متنوع و طی یک هفته گرامی داشته شود.

وی با اشاره به انتشار مقالات ارزشمند درباره جایگاه تاریخی اردبیل در کشور افزود: نتایج نشست‌ها و مقالات ارائه‌شده در هفته اردبیل باید در اختیار سایر استان‌ها قرار گیرد تا ظرفیت‌های تاریخی و فرهنگی این منطقه بیشتر معرفی شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل معرفی مفاخر و شخصیت‌های تأثیرگذار استان به نسل نوجوان و جوان را ضروری دانست و بر تبیین تاریخ پرافتخار اردبیل برای نسل‌های آینده تأکید کرد.

در ادامه این نشست، ابراهیم امامی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل از تشکیل دبیرخانه دائمی بزرگداشت هفته اردبیل خبر داد و اظهار کرد: برنامه‌های امسال با هدف تقویت سرمایه اجتماعی، ارتقای هویت ملی و معرفی پیشینه تاریخی و نقش تأثیرگذار اردبیل برگزار شد.

وی با اشاره به تشکیل ۱۱ کمیته تخصصی با مشارکت دانشگاه‌ها، نهادها، اصحاب رسانه و گروه‌های مردمی افزود: برنامه‌های هفته اردبیل امسال از نظر محتوا و نحوه اجرا مطلوب بود و نشست‌های مختلفی با محوریت معرفی ظرفیت‌های استان برگزار شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل همچنین از بازتاب گسترده این برنامه‌ها در رسانه‌های داخلی و خارجی خبر داد.

منبع: ایمنا اردبیلمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.