شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

امنیت پایدار با تلاش پلیس و همراهی مردم محقق می‌شود

مبه نقل از مهر یزد··خبر در مهر یزد

یزد- رئیس شورای اسلامی شهر یزد با تبریک هفته ناجا، بر نقش نیروی انتظامی و همراهی مردم در حفظ نظم و امنیت جامعه تأکید کرد.

امنیت پایدار با تلاش پلیس و همراهی مردم محقق می‌شود
عکس: مهر یزد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر یزد، عزیزالله سیفی با اشاره به اهمیت امنیت و آرامش در جامعه، از تلاش‌های شبانه‌روزی فرماندهان و کارکنان نیروی انتظامی استان یزد قدردانی کرد.

وی اظهار کرد: نیروی انتظامی در عرصه‌های مختلف از برقراری نظم و امنیت در معابر و اماکن عمومی تا پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، مقابله با جرائم و رسیدگی به مسائل شهروندان، حضوری مستقیم و اثرگذار دارد.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد با بیان اینکه حفظ امنیت و نظم عمومی مسئولیتی مشترک میان دستگاه‌های مختلف و مردم است، افزود: تعامل و همکاری نیروی انتظامی با دستگاه‌های اجرایی و مدیریت شهری می‌تواند زمینه ارائه خدمات بهتر و ایجاد آرامش بیشتر برای شهروندان را فراهم کند.

سیفی در پایان هفته ناجا را به فرماندهی، فرماندهان، افسران و کارکنان نیروی انتظامی استان یزد تبریک گفت و برای آنان سلامتی و توفیق در خدمت به مردم را مسئلت کرد.

منبع: مهر یزدمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.