چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

باران پس از هفت ماه خشکی به زابل رسید؛ ثبت بارش در ۱۳ ایستگاه هواشناسی

عبه نقل از عصر ایران··خبر در عصر ایران

بارش‌های سامانه اخیر در ۱۳ ایستگاه هواشناسی سیستان و بلوچستان ثبت شد و زابل نیز پس از حدود هفت ماه خشکی، در ۱۳ آبان شاهد بارندگی بود. بیشترین بارش استان به ه...

باران پس از هفت ماه خشکی به زابل رسید؛ ثبت بارش در ۱۳ ایستگاه هواشناسی
عکس: عصر ایران

 بارندگی‌های ناشی از فعالیت سامانه بارشی اخیر در ۱۳ ایستگاه هواشناسی استان سیستان و بلوچستان به ثبت رسید و زابل نیز پس از هفت ماه خشکی، شاهد بارش باران در ۱۳ آبان جاری بود.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان شامگاه چهارشنبه با اعلام این خبر به ایرنا گفت: با فعالیت سامانه بارشی در شبانه‌روز گذشته، بارندگی در ۱۳ ایستگاه هواشناسی استان ثبت شد که بیشترین میزان آن با هشت میلی‌متر مربوط به ایستگاه «پشتکوه» ( از توابع شهرستان خاش) است.

محسن حیدری بیان کرد: ایستگاه «بنجار» ۱.۲ میلی‌متر، «ادیمی»، «نیمروز»، «چرک» و شهرک گلخانه‌ای هر کدام یک میلی‌متر، زابل ۰.۸، محمدآباد بولایی ۰.۷ و هیرمند ۰.۵ میلی‌متر بارندگی داشته‌اند؛ همچنین در ایستگاه فرودگاهی زاهدان ۰.۱ میلی‌متر بارش ثبت شده است.

وی با بیان اینکه آخرین بارندگی ثبت‌شده در زابل پیش از این به ۱۶ فروردین امسال بازمی‌گشت، ادامه داد: این منطقه پس از حدود هفت ماه وقفه با فعالیت سامانه بارشی اخیر نخستین بارش پاییزی خود را تجربه کرد.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان درباره وضعیت جوی روزهای آینده نیز گفت: تا فردا در زاهدان و مناطق مرکزی و شمالی استان، افزایش ابر، رگبار باران، رعد و برق و تندبادهای لحظه‌ای پیش‌بینی می‌شود.

وی اضافه کرد: احتمال وزش باد به‌نسبت شدید و گرد و خاک، فردا (پنجشنبه) در نواحی مرکزی سیستان و بلوچستان وجود دارد و در روزهای جمعه و شنبه نیز بیشتر مناطق استان جوی نسبتا پایدار همراه با وزش باد متوسط و غبار محلی خواهند داشت.

حیدری از شهروندان خواست هنگام وقوع رگبار، رعد و برق و تندبادهای لحظه‌ای از توقف و تردد در حاشیه مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی و صعود به ارتفاعات بپرهیزند.

به گزارش ایرنا، اداره‌کل هواشناسی سیستان و بلوچستان پیش‌تر با صدور هشدار سطح زرد از فعالیت سامانه بارشی از سه‌شنبه تا شب پنجشنبه (۱۲ تا ۱۴ آبان) در برخی مناطق شمالی، مرکزی و ارتفاعات جنوبی استان خبر داده بود.

منبع: عصر ایرانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.