پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

تذکره شاعران شهرستان نمین چاپ شد

صبه نقل از صداوسیما اردبیل··خبر در صداوسیما اردبیل

کتاب تذکره شاعران شهرستان نمین مشتمل بر معرفی ۱۳۸ شاعر به همراه نمونه‌ای از اشعار آنها چاپ و روانه بازار نشر شد.

تذکره شاعران شهرستان نمین چاپ شد
عکس: صداوسیما اردبیل

تذکره شاعران شهرستان نمین چاپ شدبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، احد پیشگر مولف تذکره شاعران شهرستان نمین، روز پنجشنبه درباره اثر خود گفت: این کتاب تذکره حاصل ۳۶ سال تحقیق و تفحّص و مشتمل بر معرّفی و نمونه اشعار شاعران شهرستان نمین از قرن هفتم تا حال حاضر است.

وی افزود: کتاب در ۵۴۶ صفحه با جلد گالینگور و نفیس، توسّط انتشارات مهرنوشت به زیور طبع آراسته شده است و گذشته دور و قابل تامل شعر و ادب شهرستان نمین را پیش روی نسل جوان و جویندگان ادب و فضل قرار می‌دهد.

رییس انجمن شعر و ادب نمین ادامه داد: تاکنون بیش از ۶۰ عنوان کتاب و در حدود پنجاه مقاله علمی و ادبی را تالیف کرده‌ام و کتاب تاریخچه آموزش و پرورش شهرستان نمین و کتاب تذکره شاعران اردبیل مشتمل بر ۷۹ شاعر متوفی از جمله آن تالیفات است.

پیشگر تصریح کرد: از سال ۱۳۶۹ مسئولیت انجمن شعر و ادب شهرستان نمین را بر عهده دارم و سه سال مسئول کانون ادبی استان اردبیل بوده‌ام و از سال ۱۳۷۹ نیز برای مدتی مسئولیت کانون ادبی اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل را عهده دار بودم.

شهرستان نمین در امتداد محور اردبیل - آستارا واقع شده و انجمن شعر و ادب آن از تشکل‌های ادبی فعال استان اردبیل است.

منبع: صداوسیما اردبیلمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.