پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

آغاز فاز نخست کمپ ورزشی سرعین

مبه نقل از مهر اردبیل··خبر در مهر اردبیل

اردبیل- فاز نخست کمپ ورزشی سرعین با اجرای زمین چمن مصنوعی آغاز شد.

آغاز فاز نخست کمپ ورزشی سرعین
عکس: مهر اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود امامی یگانه استاندار اردبیل عصر پنجشنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی فاز نخست کمپ ورزشی سرعین اظهار کرد: اعتبار این طرح‌ها از منابع گوناگون، از جمله مولدسازی، اعتبار سفر رئیس‌جمهور و همکاری نمایندگان مجلس تأمین شده است. وی افزود: می‌کوشیم ۶۵ پروژه ورزشی در حال اجرا را در کوتاه‌ترین زمان تکمیل و در اختیار مردم استان قرار دهیم.

وی با اشاره به ظرفیت گردشگری و جذب سرمایه‌گذار در سرعین افزود: موقعیت جغرافیایی و گردشگری این شهرستان آن را مستعد میزبانی اردوهای ورزشی ملی کرده است. به گفته او، احداث کمپ ورزشی سرعین از نیازهای استان است

استاندار اردبیل گفت: فاز نخست با زمین چمن مصنوعی آغاز شده و تلاش می‌شود زمین و محصورسازی آن تا پایان سال به پایان برسد. تأمین زمین فاز دوم و تکمیل کمپ نیز برای سال‌های آینده برنامه‌ریزی شده است.

منبع: مهر اردبیلمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.