شنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

سومین برد پیاپی شهرداری گرگان در لیگ برتر بسکتبال

مبه نقل از مهر گلستان··خبر در مهر گلستان

گرگان- تیم بسکتبال شهرداری گرگان با غلبه بر پاس کردستان در خانه، سومین پیروزی متوالی خود را در رقابت‌های لیگ برتر بسکتبال باشگاه‌های کشور جشن گرفت.

سومین برد پیاپی شهرداری گرگان در لیگ برتر بسکتبال
عکس: مهر گلستان

به گزارش خبرنگار مهر، تیم بسکتبال شهرداری گرگان عصر پنجشنبه ۱۴ آبان در چارچوب هفته سوم رقابت‌های لیگ برتر بسکتبال کشور، در سالن امام خمینی (ره) گرگان میزبان تیم پاس کردستان بود.

شاگردان مهران حاتمی در دیداری نزدیک و رقابتی موفق شدند با نتیجه ۸۹ بر ۸۵ حریف خود را شکست دهند و با کسب این پیروزی، روند موفقیت‌آمیز خود را در لیگ برتر ادامه دهند.

شهرداری گرگان با این نتیجه، سومین برد متوالی خود را به ثبت رساند تا همچنان با انگیزه در مسیر رقابت‌های این فصل گام بردارد.

نماینده بسکتبال گلستان در هفته چهارم این رقابت‌ها باید در دیداری خارج از خانه به مصاف استقلال تهران برود.

منبع: مهر گلستانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.