جمعه ۱۵ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

کشف ۱۲ کیلوگرم تریاک در عملیات مشترک پلیس لرستان و اصفهان

مبه نقل از مهر لرستان··خبر در مهر لرستان

خرم‌آباد- رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر لرستان از کشف ۱۲ کیلو و ۱۰۰ گرم تریاک در عملیات مشترک مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان‌های لرستان و اصفهان خبر داد.

کشف ۱۲ کیلوگرم تریاک در عملیات مشترک پلیس لرستان و اصفهان
عکس: مهر لرستان

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ ایوب علیپور صبح امروز جمعه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در پی دریافت اطلاعاتی درباره انتقال محموله مواد مخدر از استان‌های جنوبی کشور با یک دستگاه خودروی سواری، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر لرستان قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و شناسایی مسیر تردد خودروی حامل مواد مخدر، با هماهنگی قضایی و همکاری پلیس استان اصفهان، طی عملیاتی مشترک خودرو را در محورهای مواصلاتی خارج از استان توقیف کردند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر لرستان تصریح کرد: در بازرسی از این خودرو، ۱۲ کیلو و ۱۰۰ گرم تریاک که به‌صورت ماهرانه جاسازی شده بود، کشف و یک نفر نیز در این رابطه دستگیر شد.

علیپور در پایان با تأکید بر عزم جدی پلیس برای مقابله با قاچاق مواد مخدر، از شهروندان خواست هرگونه موارد مشکوک را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

منبع: مهر لرستانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.