جمعه ۱۵ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

حسرت والیبال ایران: چرا این ستاره لژیونر نمی‌شود!

وبه نقل از ورزش سه··خبر در ورزش سه

علی حاجی‌پور در شروع فصل جدید لیگ برتر والیبال ایران به مهره‌ای غیرقابل مهار تبدیل شده و با درخشش در ترکیب فولاد سیرجان، بار دیگر توانایی‌هایش را به رخ کشیده است.

حسرت والیبال ایران: چرا این ستاره لژیونر نمی‌شود!
عکس: ورزش سه

به گزارش "ورزش سه"، در هفته سوم لیگ برتر والیبال ایران، تیم فولاد سیرجان ایرانیان با سرمربیگری بهروز عطایی موفق شد با نتیجه ۳ بر صفر برابر رازین پلیمر تهران به برتری برسد.

طبق معمول، ستاره اول فولاد سیرجان ایرانیان در این دیدار علی حاجی‌پور، قطر پاسور این تیم، بود. او در دیدار مقابل رازین پلیمر، تنها در سه ست، ۲۰ امتیاز که همگی از طریق حمله به دست آمده بودند، به نام خود ثبت کرد.

علی حاجی‌پور که احتمالاً گران‌قیمت‌ترین بازیکن لیگ است، در دو بازی گذشته تیمش تقریباً غیرقابل مهار بوده و کمتر مدافعی توانایی رویارویی با او را داشته است. ستاره تیم ملی که شاید بهتر بود امسال دیگر لژیونر شود و سطح بالاتری از والیبال‌ را تجربه کند اما باز هم تصمیم گرفت در لیگ برتر والیبال ایران که هر سال هم کیفیت آن کمتر می‌شود، به کار خود ادامه دهد.

در این فصل نیز علی حاجی‌پور عصای دست بهروز عطایی خواهد بود. در حالی که انتظار می‌رفت او امسال لژیونر شود، اما باز هم ترجیح داد در فولاد سیرجان ایرانیان باقی بماند. او باید به‌زودی در لیگ قهرمانان آسیای مرکزی و جام باشگاه‌های جهان برای فولاد سیرجان به میدان برود و عطایی روی درخشش او حساب ویژه‌ای باز کرده است.

منبع: ورزش سهمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.