جمعه ۱۵ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

مراکز انتقال خون اصفهان به همه گروه‌های خونی نیاز فوری دارد

مبه نقل از مهر اصفهان··خبر در مهر اصفهان

اصفهان-مدیرکل انتقال خون استان اصفهان با اشاره به کاهش مراجعات برای اهدای خون در روزهای سرد سال، از مردم استان خواست برای تأمین نیاز بیماران، در نخستین فرصت به مراکز اهدای خون مراجعه کنند.

مراکز انتقال خون اصفهان به همه گروه‌های خونی نیاز فوری دارد
عکس: مهر اصفهان

کیان دهراب‌پور در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه مراکز درمانی استان برای تأمین نیاز بیماران به خون همه گروه‌های خونی نیاز دارند، اظهار کرد: از مردم ایثارگر استان اصفهان درخواست می‌شود در صورت داشتن شرایط اهدای خون، در نخستین فرصت به مراکز اهدای خون مراجعه کنند.

وی با اشاره به آغاز روزهای سرد سال و شروع بیماری‌های تنفسی افزود: کاهش مراجعات مردم برای اهدای خون در این روزها، ضرورت مشارکت بیشتر اهداکنندگان را دوچندان کرده است.

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان ادامه داد: اهداکنندگان می‌توانند با همراه داشتن کارت ملی به مراکز اهدای خون مراجعه کنند و با هر بار اهدای خون، در تأمین نیاز بیماران و نجات جان سه نفر سهیم باشند.

دهراب‌پور با اشاره به ساعت فعالیت مراکز اهدای خون گفت: مرکز اهدای خون خواجوی شهر اصفهان روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ تا ۱۷ و روزهای پنجشنبه از ساعت ۸ تا ۱۲ ظهر پذیرای اهداکنندگان است.

وی افزود: سایر مراکز اهدای خون در استان نیز از ساعت ۸ تا ۱۲ ظهر آماده استقبال از مردم و اهداکنندگان خون هستند.

منبع: مهر اصفهانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.