شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد؛ ترافیک سنگین در مسیر شمال

عبه نقل از عصر ایران··خبر در عصر ایران

رئیس پلیس راه مازندران از یک‌طرفه شدن مسیر جنوب به شمال محور کندوان و آزادراه تهران شمال برای تخلیه بار ترافیکی خبر داد؛ همزمان در بخش‌هایی از کندوان و هراز...

کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد؛ ترافیک سنگین در مسیر شمال
عکس: عصر ایران

رئیس پلیس راه‌ مازندران از یک‌طرفه شدن مسیر جنوب به شمال محور کندوان و آزادراه تهران-شمال به منظور تخلیه بار ترافیکی خبر داد.

سرهنگ هادی عبادی روز شنبه در گفت وگو با ایرنا با اشاره به آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی مازندران اظهار کرد: در حال حاضر محور کندوان در مسیر جنوب به شمال و همچنین آزادراه تهران-شمال برای تخلیه بار ترافیکی مسدود و این محور یک‌طرفه شده است.

وی افزود: در محور کندوان، محدوده‌های سیاه‌پیشه تا مجلار شاهد ترافیک نیمه‌سنگین تا سنگین هستیم و رانندگان باید با توجه به شرایط ترافیکی، با احتیاط بیشتری در این مسیر تردد کنند.

رئیس پلیس راه مازندران ادامه داد: در محور هراز نیز محدوده‌های سرایی، چلاو تا بایجان با ترافیک نیمه‌سنگین تا سنگین مواجه است.

عبادی وضعیت تردد در محورهای سوادکوه و کیاسر را عادی و روان اعلام کرد.

وی همچنین درباره شرایط جوی محورهای مواصلاتی استان گفت: در ارتفاعات و مناطق کوهستانی مه‌گرفتگی وجود دارد و در محور چالوس نیز شاهد بارش پراکنده باران هستیم.

رئیس پلیس راه مازندران از رانندگان خواست با توجه به ترافیک و شرایط جوی، ضمن رعایت سرعت مطمئنه و فاصله طولی، پیش از آغاز سفر از آخرین وضعیت راه‌ها مطلع شوند.

منبع: عصر ایرانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.