شنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

بوژوویچ، از شکار نکونام تا نیمکت استقلال

وبه نقل از ورزش سه··خبر در ورزش سه

تقابل استقلال خوزستان و استقلال تهران یادآور مربی‌ای است که در یک فصل، هم مقابل آبی‌های پایتخت ایستاد و هم سرمربی آنها شد.

به گزارش "ورزش سه"، استقلال خوزستان و استقلال تهران عصر شنبه در ورزشگاه غدیر اهواز مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند. در آستانه این مسابقه، مرور اتفاقات لیگ بیست‌وچهارم نام میودراگ بوژوویچ را دوباره زنده می‌کند. مربی مونته‌نگرویی که نخست با استقلال خوزستان، استقلال جواد نکونام را شکست داد و چند ماه بعد هدایت همان تیم تهرانی را پذیرفت.

بوژوویچ در تابستان ۱۴۰۳ هدایت استقلال خوزستان را برعهده گرفت و پس از یک تساوی و یک شکست، سومین مسابقه لیگ را برابر استقلال برگزار کرد. شاگردان او روز هشتم شهریور در ورزشگاه شهدای فولاد با ضربه آزاد تماشایی تیوی بیفوما در دقیقه ۸۱ به پیروزی یک بر صفر رسیدند تا نخستین برد این مربی در فوتبال ایران مقابل آبی‌های پایتخت ثبت شود.

آن شکست، نخستین باخت استقلال در لیگ بیست‌وچهارم بود و اعتراض هواداران به جواد نکونام را به دنبال داشت. شعارهایی که پس از گل بیفوما علیه سرمربی وقت آبی‌ها شنیده شد، فشار روی نیمکت استقلال را افزایش داد. بوژوویچ در یکی از نخستین شب‌های حضورش در ایران، تیم پرستاره نکونام را متوقف کرد و نام خود را خیلی زود بر سر زبان‌ها انداخت.

تقابل برگشت اما داستان متفاوتی داشت. روز یازدهم بهمن ۱۴۰۳، بوژوویچ بار دیگر به‌عنوان سرمربی استقلال خوزستان مقابل استقلال قرار گرفت، اما این بار سهراب بختیاری‌زاده روی نیمکت آبی‌های پایتخت نشسته بود. استقلال با دو گل رامین رضاییان از روی نقطه پنالتی، حریف خوزستانی را دو بر صفر شکست داد تا کارنامه بوژوویچ در این دوئل به یک پیروزی و یک شکست برسد.

کمتر از یک ماه بعد، اتفاقی عجیب مسیر دو تیم را به یکدیگر وصل کرد. بوژوویچ از استقلال خوزستان جدا شد و روز هشتم اسفند با مدیران استقلال تهران به توافق رسید. باشگاه تهرانی برای ثبت قرارداد او به رضایت استقلال خوزستان نیاز داشت و پس از مذاکرات دو باشگاه، مربی‌ای که در دور رفت نکونام را شکست داده بود، روی صندلی سرمربیگری آبی‌های پایتخت نشست.

نکته جالب اینکه بوژوویچ هیچ‌گاه به‌عنوان سرمربی استقلال تهران مقابل استقلال خوزستان قرار نگرفت، زیرا هر دو مسابقه فصل پیش از انتقال او برگزار شده بود. دوران حضورش در تهران نیز بسیار کوتاه و ناموفق سپری شد. استقلال در ۹ مسابقه تحت هدایت او پنج تساوی و چهار شکست داشت و بدون کسب حتی یک پیروزی، روز سوم اردیبهشت ۱۴۰۴ با این مربی قطع همکاری کرد.

حالا سهراب بختیاری‌زاده دوباره مقابل استقلال خوزستان قرار می‌گیرد. آخرین رویارویی او با این حریف، همان برد دو بر صفر برابر تیم بوژوویچ بود و سرمربی فعلی استقلال امیدوار است نتیجه آن مسابقه را این بار در اهواز تکرار کند. جدال دو استقلال بدون حضور مربی مونته‌نگرویی برگزار می‌شود، اما ردپای او همچنان در تاریخ نزدیک این مسابقه باقی مانده است.

منبع: ورزش سهمشاهدهٔ خبر اصلی ←
جواد نکونام

جواد نکونام

جواد نکونام هافبک و کاپیتان پیشین تیم ملی فوتبال ایران و رکورددار بیشترین بازی ملی با ۱۴۹ بازی است که پس از بازی در اوساسونا و استقلال، سرمربی تراکتور شده است.

همهٔ ۱۵۷ خبر جواد نکونام ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.