شنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور از بدهی بالای دولت به خیران مدرسه‌ساز خبر داد؛

کبه نقل از کرمان نو··خبر در کرمان نو

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به بدهی بالای دولت به خیران مدرسه‌ساز گفت: برای تأمین سهم دولت و تکمیل پروژه‌های خیّرساز، درخواست ۴۷ هزار میلیارد تومان اعتبار را به دولت و مجلس ارائه کرده‌ایم.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور از بدهی بالای دولت به خیران مدرسه‌ساز خبر داد؛
عکس: کرمان نو

به گزلرش کرمان نو؛ خان‌محمدی در ششمین جلسه شورای آموزش‌وپرورش استان کرمان، با اشاره به پیگیری اعتبارات موردنیاز مدارس خیّرساز اظهار کرد: بدهی ما به خیران بسیار بالاست و در شرایطی که دولت در حال جمع‌بندی بودجه است، تأمین این منابع را از دولت و مجلس درخواست کرده‌ایم.

وی با اشاره به محدودیت منابع دولتی افزود: در کنار تأمین اعتبار از بودجه، باید از ظرفیت‌های قانونی مشارکت خیران و شرکت‌ها برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام استفاده کنیم.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به ظرفیت اعتبار مالیاتی برای تکمیل مدارس خیّرساز گفت: در پروژه‌هایی که خیر سهم خود را اجرا کرده، اما دولت امکان تأمین سهم باقی‌مانده را ندارد، می‌توان از مشارکت خیران و شرکت‌ها برای تکمیل پروژه و بهره‌مندی از اعتبار مالیاتی استفاده کرد.

وی تأکید کرد: این ظرفیت باید به‌درستی معرفی و پیگیری شود تا به رفع نگرانی خیران و تکمیل مدارس نیمه‌تمام کمک کند.

پیشنهاد ساخت دو مجتمع بزرگ آموزشی در کرمان

خان‌محمدی در بخش دیگری از سخنانش، خواستار ساخت دو مجتمع آموزشی بزرگ‌مقیاس «حیات طیبه» در شهر کرمان شد و گفت: باید از ظرفیت املاک مازاد و مولدسازی برای تأمین منابع این طرح‌ها استفاده کنیم و بخشی از هزینه‌ها نیز از محل مشارکت شرکت‌ها و اعتبارات سنواتی تأمین شود.

وی با تأکید بر اولویت رفاه دانش‌آموزان بر موقعیت ساختمان‌های اداری افزود: حتی ساختمان ادارات نیز باید در این بررسی‌ها دیده شود؛ مهم این است که بتوانیم از ظرفیت دارایی‌ها برای ساخت مدرسه استفاده کنیم.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور پیشنهاد کرد گزارش شناسایی و تعیین تکلیف املاک مازاد، به تفکیک شهرستان‌ها در شورای آموزش‌وپرورش استان بررسی شود.

سهم آموزش از مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها شفاف شود

خان‌محمدی همچنین بر پیگیری سهم آموزش‌وپرورش از مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها تأکید کرد و گفت: باید در استانداری، به‌صورت روشن و شفاف بررسی شود که سهم ۲۵ درصدی آموزش‌وپرورش از این محل محقق شده است یا خیر.

وی با اشاره به ظرفیت صنایع استان برای توسعه هنرستان‌های جوار صنعت افزود: صنایع باید برای تربیت نیروی تخصصی موردنیاز خود از دوره مدرسه وارد عمل شوند. برنامه‌ریزی برای آموزش نیروی فنی باید متناسب با نیاز واقعی و ظرفیت اشتغال هر صنعت باشد.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور، آغاز ساخت هنرستان بزرگ گل‌گهر با سرمایه‌گذاری پیش‌بینی‌شده ۱.۱ هزار میلیارد تومان را از اقدامات این حوزه برشمرد.

آمادگی برای تأمین سریع ۱۲ اسکلت مدرسه

خان‌محمدی همچنین از آمادگی برای آماده‌سازی و در اختیار قراردادن ۱۲ اسکلت مدرسه خبر داد و تأکید کرد: جانمایی این مدارس باید بر اساس سرانه فضای آموزشی و در بحرانی‌ترین مناطق انجام شود تا خیران برای تکمیل آن‌ها مشارکت کنند.

وی با قدردانی از نقش استاندار کرمان در جلب مشارکت بنگاه‌های اقتصادی گفت: تغییر نگاه و پیگیری در استان، ظرفیت‌های تازه‌ای برای مدرسه‌سازی ایجاد کرده و کرمان در حوزه استفاده از مسئولیت اجتماعی بنگاه‌ها جایگاه برجسته‌ای دارد.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در پایان تأکید کرد: فرمانداران در برابر کمبودهای آموزشی مسئولیت دارند و باید فراتر از مطالبه‌گری، همه ظرفیت‌های محلی و مردمی را برای حل این مسائل به میدان بیاورند.

منبع: کرمان نومشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.