شنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

شهید گمنام دفاع مقدس مهمان مردم بهاباد شد

مبه نقل از مهر یزد··خبر در مهر یزد

یزد- پیکر مطهر شهید گمنام دوران دفاع مقدس، امروز در میان استقبال پرشور و باشکوه مردم شهرستان بهاباد، وارد این شهرستان شد و مورد استقبال اقشار مختلف مردم قرار گرفت.

شهید گمنام دفاع مقدس مهمان مردم بهاباد شد
عکس: مهر یزد

به گزارش خبرنگار مهر، صبح شنبه آیین استقبال از شهید والامقام در حسینیه گلزار شهدای بهشت محمدی بهاباد، با حضور امام جمعه، فرماندار، جمعی از مسئولان شهرستان، خانواده‌های معظم شهدا و جمع کثیری از مردم برگزار شد.

این شهید والامقام که در سن ۲۵ سالگی و در جریان عملیات کربلای ۵، در منطقه عملیاتی شلمچه به فیض عظیم شهادت نائل آمده بود، پس از سال‌ها غربت و گمنامی، امروز به آغوش ملت بازگشت و با استقبال پرشور مردم و ادای احترام مسئولان، بار دیگر عطر ایثار و شهادت را در فضای شهرستان بهاباد پراکند.

در این مراسم، حاضران با سردادن شعارهای انقلابی، ذکر صلوات و قرائت ادعیه، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا، با آرمان‌های والای انقلاب اسلامی و شهدای هشت سال دفاع مقدس تجدید میثاق کردند و بر تداوم راه عزت، مقاومت و ایستادگی در برابر دشمنان تأکید ورزیدند.

بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، پیکر مطهر این شهید گمنام در ادامه برنامه‌های استقبال و بزرگداشت، به ۴۸ نقطه از شهرستان بهاباد، از جمله مدارس، مساجد، محل برگزاری تجمعات شبانه، صنایع و معادن منتقل می‌شود تا اقشار مختلف مردم، به‌ویژه نسل جوان، فرصت حضور در کنار این یادگار دوران دفاع مقدس و تجدید پیمان با آرمان‌های شهدا را داشته باشند.

استقبال باشکوه مردم بهاباد از این شهید گمنام، جلوه‌ای دیگر از ارادت و دلدادگی مردم این دیار به فرهنگ ایثار و شهادت بود؛ فرهنگی که با گذشت سال‌ها همچنان در قلب مردم زنده است و یادآور فداکاری جوانانی است که در اوج جوانی، جان خود را در راه دفاع از میهن و آرمان‌های والای خود فدا کردند.

منبع: مهر یزدمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.