شنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

۲۲۰ هکتار از مراتع بویین‌زهرا با اجرای هلالی‌های آبگیر احیا شد

مبه نقل از مهر قزوین··خبر در مهر قزوین

قزوین- مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری قزوین از اجرای طرح احیای ۲۲۰ هکتار از مراتع پلاک پاپلی علیا در شهرستان بویین‌زهرا طی دو سال و با استفاده از اعتبارات مقابله با ریزگردها خبر داد.

۲۲۰ هکتار از مراتع بویین‌زهرا با اجرای هلالی‌های آبگیر احیا شد
عکس: مهر قزوین

به گزارش خبرگزاری مهر، آزیتا اسدی اظهار کرد: طرح احیای ۲۲۰ هکتار از مراتع پلاک پاپلی علیا طی دو سال اجرا شده است.

وی افزود: در این طرح، عملیات احداث هلالی‌های آبگیر به‌صورت کاملاً دستی و بدون استفاده از ماشین‌آلات خاک‌ورزی انجام شده است.

اسدی با اشاره به اهداف اجرای این عملیات بیان کرد: ذخیره نزولات جوی، حفظ ساختار طبیعی خاک، جلوگیری از تخریب مراتع و فراهم‌کردن شرایط استقرار و توسعه پوشش گیاهی از مهم‌ترین اهداف احداث هلالی‌های آبگیر است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قزوین تصریح کرد: اجرای این طرح در مدیریت روان‌آب‌ها، کاهش فرسایش خاک و مقابله با کانون‌های مستعد تولید ریزگرد مؤثر است و می‌تواند به احیای پایدار عرصه‌های مرتعی و حفاظت از منابع طبیعی کمک کند.

منبع: مهر قزوینمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.