شنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

محکومیت بنگاه املاک متخلف در یزد به پرداخت ۳۰۰ میلیون ریال جریمه

مبه نقل از مهر یزد··خبر در مهر یزد

یزد- سرپرست اداره کل تعزیرات حکومتی استان یزد از محکومیت یک بنگاه مشاور املاک به دلیل ثبت نکردن معاملات اموال غیرمنقول در سامانه کاتب و احقاق حقوق شاکیان خبر داد.

محکومیت بنگاه املاک متخلف در یزد به پرداخت ۳۰۰ میلیون ریال جریمه
عکس: مهر یزد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی تعزیرات حکومتی استان یزد، محمد نوروزی اظهار کرد: پرونده تخلف یک واحد مشاور املاک در شعبه ۱۰۲ سیار بدوی تعزیرات حکومتی یزد مورد رسیدگی قرار گرفت و پس از بررسی مستندات و استعلام‌های انجام‌شده، تخلف آن محرز شد.

وی افزود: در جریان رسیدگی به این پرونده، ضمن جلب رضایت شاکیان و احقاق حقوق آنان، متخلف به پرداخت ۳۰۰ میلیون ریال جزای نقدی و سه ماه تعلیق پروانه کسب محکوم شد.

نوروزی ادامه داد: این پرونده با گزارش معاونت قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان یزد به تعزیرات حکومتی ارجاع شده بود که پس از قطعی شدن حکم و اجرای آن، مختومه شد.

منبع: مهر یزدمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.