درگیری پلیس با قاچاقچیان مسلح در طبس؛ ۱۶۰ کیلوگرم تریاک کشف شد
بیرجند- جانشین فرمانده انتظامی خراسان جنوبی از کشف ۱۶۰ کیلوگرم تریاک در جریان عملیات پلیس علیه قاچاقچیان مسلح در منطقه عشقآباد طبس خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمود علیپور ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: در پی اقدامات اطلاعاتی و رصد فعالیت باندهای قاچاق مواد مخدر، مأموران انتظامی از قصد تعدادی از قاچاقچیان مسلح برای انتقال محموله مواد مخدر با استفاده از موتورسیکلتهای سنگین و تیزرو در محورهای کویری و کوهستانی مطلع شدند.
وی افزود: مأموران با پشتیبانی اطلاعاتی، محورهای احتمالی تردد قاچاقچیان را تحت کنترل قرار دادند و در جریان عملیات، دو دستگاه موتورسیکلت سنگین را در یکی از محورهای فرعی و کوهستانی شناسایی و تعقیب کردند.
جانشین فرمانده انتظامی خراسان جنوبی بیان کرد: راکبان موتورسیکلتها با وجود دستور ایست پلیس از توقف خودداری کرده و به سمت مأموران تیراندازی کردند.
علیپور ادامه داد: مأموران پس از طی مسافتی و در جریان درگیری، برتری عملیاتی خود را به قاچاقچیان تحمیل کردند و این افراد با استفاده از تاریکی شب و عوارض طبیعی منطقه از محل متواری شدند.
وی با اشاره به پاکسازی محل درگیری گفت: مأموران در جریان بررسی منطقه، ۱۶۰ کیلوگرم تریاک کشف کردند و در ارتباط با این پرونده نیز دو متهم دستگیر شدند.
جانشین فرمانده انتظامی خراسان جنوبی با تأکید بر تداوم مقابله با قاچاق مواد مخدر تصریح کرد: پلیس با اشراف اطلاعاتی و حضور محسوس و نامحسوس در نقاط مختلف استان، اجازه نخواهد داد قاچاقچیان مواد مخدر و مخلان نظم و امنیت در هیچ نقطهای احساس امنیت کنند و برخورد با آنان قاطع و ضربتی خواهد بود.
نظرات
هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.