شنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

مهلت دو روزه برای جانمایی مراکز عرضه کالا در ساری

مبه نقل از مهر مازندران··خبر در مهر مازندران

ساری- فرماندار ساری از شهرداری‌های شش شهر این شهرستان خواست ظرف دو روز مکان‌های پیشنهادی خود را برای راه‌اندازی مراکز عرضه مستقیم کالاهای اساسی معرفی کنند.

مهلت دو روزه برای جانمایی مراکز عرضه کالا در ساری
عکس: مهر مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز اسکندرنیا شامگاه شنبه در جمع مسئولان شهرستان افزود: در پی دستور استاندار مازندران، برای ایجاد مراکز عرضه مستقیم کالاهای اساسی، ظرفیت‌های موجود برای تأمین و توزیع کالاهای اساسی، انتخاب مکان‌های مناسب برای استقرار مراکز عرضه و همچنین نحوه نظارت بر عملکرد این مراکز مورد بررسی قرار گیرد.

وی ادامه داد: بر اساس تصمیم اتخاذشده، شهرداری‌های ساری، فرح‌آباد، آکند، کیاسر، هولار و فریم موظف شدند حداکثر ظرف دو روز مکان‌های پیشنهادی خود را برای استقرار مراکز عرضه مستقیم شناسایی و به فرمانداری اعلام کنند.

وی ادامه داد: پس از دریافت پیشنهادها، مکان‌های معرفی‌شده با همکاری دستگاه‌های مسئول بررسی می‌شوند تا مقدمات لازم برای راه‌اندازی این مراکز فراهم شود.

فرماندار ساری گفت: کارگروه‌های فرعی و تخصصی ذیل کارگروه ویژه تنظیم بازار شهرستان تشکیل می‌شود تا موضوعاتی نظیر تأمین و توزیع کالاهای اساسی، نظارت بر شبکه عرضه، ساماندهی فعالیت اصناف و هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی را پیگیری کنند.

اسکندرنیا با اشاره به تأکید استاندار مازندران بر اجرای این طرح اظهار کرد: تسهیل دسترسی مردم به کالاهای مورد نیاز، کاهش واسطه‌گری غیرضروری و کمک به تعدیل قیمت‌ها از اهداف ایجاد مراکز عرضه مستقیم کالاهای اساسی است.

وی همکاری منسجم مدیریت شهری، دستگاه‌های اجرایی و اصناف را برای تحقق این برنامه ضروری دانست و بر پیگیری مستمر روند اجرای آن تأکید کرد.

وی تصریح کرد: با معرفی مکان‌های پیشنهادی از سوی شهرداری‌ها، فرآیند بررسی و آماده‌سازی زیرساخت‌های مورد نیاز برای راه‌اندازی مراکز عرضه مستقیم کالاهای اساسی در شش شهر شهرستان ساری دنبال خواهد شد.

منبع: مهر مازندرانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.