یکشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

تداوم تیره‌روزی‌های علیرضا جهانبخش و تیمش در هلند

فبه نقل از فرارو··خبر در فرارو

وینگر ایرانی اکسلسیور در شب شکست تیمش مقابل ایگلز به‌عنوان یار جانشین به زمین رفت.

تداوم تیره‌روزی‌های علیرضا جهانبخش و تیمش در هلند
عکس: فرارو

در ادامه بازی‌های هفته دوازدهم لیگ اردیویسه هلند، تیم اکسلسیور که مثل تمام دیدارهای گذشته علیرضا جهانبخش را دور از ترکیب و بین نفرات ذخیره داشت، از ساعت 23:30 شنبه شب در ورزشگاه وودستاین روتردام به مصاف گو.اهد.ایگلز رده دهمی رفت.

یاران جهانبخش که در هفت هفته گذشته لیگ اردیویسه هلند هیچ بردی به دست نیاورده و دو مساوی و پنج باخت داشتند، بازهم نتوانستند نوار ناکامی‌هایشان را قطع کنند و شکست تلخی را در خانه مقابل تیم ایگلز متحمل شدند.

جهانبخش در شرایطی که بازی با تساوی بدون گل دنبال می‌شد، در دقیقه 71 به‌جای ایمن سلیتی به زمین آمد تا شاید روند هجومی تیمش را بهبود ببخشد، اما تنها یک دقیقه پس از ورود او، دروازه اکسلسیور باز شد.

در دقیقه 72 سورن تنگستد با پاس ماتیس سورای گل برتری گو اهد ایگلز را به ثمر رساند تا برنامه‌های میزبان کاملا به‌هم بریزد و وینگر ایرانی اکسلسیور هم در لحظات حضورش نتوانست مانع از شکست تیمش شود و در دقیقه 5+90 نیز به دلیل یک خطای خشن از داور مسابقه کارت زرد دریافت کرد.

جهانبخش در 19 دقیقه حضورش در زمین هیچ شوتی به سمت دروازه حریف نزد، تنها 13 بار لمس توپ داشت و 4 پاس صحیح از 8 ارسال (دقت 50 درصد) به ثبت رساند و همچنین یک ارسال ناموفق داشت، 2 بار در نبردهای زمینی صاحب توپ شد و 2 خطا نیز از حریف گرفت، اما در نهایت با ثبت هشتمین بازی فصل بدون گل و پاس گل، شبی تلخ را به پایان رساند.

اکسلسیور با قبول این شکست خانگی یک بر صفر، 11 امتیازی باقی ماند و به رده پانزدهم جدول 18 تیمی اردیویسه هلند سقوط کرد تا خطر سقوط به دسته پایین‌تر بیش از پیش این تیم را تهدید کند.

 

علیرضا جهانبخش

علیرضا جهانبخش وینگر تیم ملی فوتبال ایران است که با ۲۱ گل آقای گل اردیویسهٔ هلند شد، در برایتون و فاینورد بازی کرد و در چهار جام جهانی حضور داشته است.

همهٔ ۴ خبر علیرضا جهانبخش ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.