یکشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

تکمیل محورهای گردشگری اردبیل تا سال آینده

مبه نقل از مهر اردبیل··خبر در مهر اردبیل

اردبیل- فرماندار اردبیل از تکمیل بهسازی محورهای گردشگری نئور و سردابه تا سال آینده، آسفالت ۱۹ کیلومتر راه روستایی و اجرای طرح راهداری زمستانه خبر داد.

تکمیل محورهای گردشگری اردبیل تا سال آینده
عکس: مهر اردبیل

فرزاد قلندری، در گفتگو با خبرنگار مهر از برنامه‌ریزی جامع برای ساماندهی محورهای گردشگری، ارتقای راه‌های روستایی و تقویت ناوگان راهداری خبر داد.

وی افزود: بهسازی دو محور گردشگری «نئور» و «سردابه» با جدیت در حال اجراست و تا سال آینده تکمیل می‌شود.

فرماندار اردبیل گفت: تمام روستاهای بالای ۵۰ خانوار از راه آسفالته برخوردارند و برای روستاهای زیر ۲۰ خانوار نیز بر اساس اولویت‌بندی اقدام می‌شود. در چهارماهه نخست امسال، ۱۹ کیلومتر راه روستایی با اعتبار ۹۵ میلیارد تومان احداث و آسفالت شده است.

قلندری از اجرای روکش آسفالت بزرگراه‌ها و راه‌های اصلی با اعتبار ۲۰۲ میلیارد تومان خبر داد و گفت: در محور رضی، ۱۵ کیلومتر به اتمام رسیده و ۵ کیلومتر باقی‌مانده در حال انجام است.

فرماندار اردبیل از تأمین ۶ دستگاه ماشین‌آلات جدید راهداری و الحاق ۲ دستگاه دیگر به‌زودی خبر داد و با اشاره به فرارسیدن فصل سرما، از آمادگی کامل برای اجرای طرح راهداری زمستانه و خدمات‌رسانی بی‌وقفه به مسافران تأکید کرد.

قلندری در پایان بر حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای احداث مجتمع‌های خدمات رفاهی بین‌راهی تأکید کرد.

منبع: مهر اردبیلمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.