یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

245 واحد تولیدی آسیب‌دیده در استان تهران به چرخه تولید بازگشتند

تبه نقل از تسنیم استان تهران··خبر در تسنیم استان تهران

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: تاکنون حدود 245 واحد بازسازی و دوباره وارد چرخه تولید شده‌اند.

245 واحد تولیدی آسیب‌دیده در استان تهران به چرخه تولید بازگشتند
عکس: تسنیم استان تهران

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، محمود سیجانی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران، ظهر امروز در حاشیه سفر استاندار تهران به شهرستان ری و در جمع خبرنگاران، با اشاره به پیگیری مصوبات سفر قبلی استاندار اظهار کرد: یکی از مصوبات و برنامه‌های مورد پیگیری، ساماندهی واحدهای صنفی تولیدی دارای مقیاس صنعتی و تبدیل مجوز آنها به پروانه صنعتی بوده است.

وی افزود: برخی واحدها با وجود برخورداری از حجم بالای تولید و فعالیت در مقیاس صنعتی، با پروانه کسب صنفی فعالیت می‌کردند که براساس برنامه ساماندهی صنایع، امکان دریافت پروانه صنعتی برای آنها فراهم شده است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران تصریح کرد: دریافت پروانه صنعتی موجب می‌شود این واحدها بتوانند از ظرفیت‌ها و امکانات پیش‌بینی‌شده برای واحدهای صنعتی از جمله تأمین مالی، تأمین مواد اولیه و سایر حمایت‌های مرتبط با بخش تولید بهره‌مند شوند.

سیجانی ساماندهی لکه‌های صنعتی را از دیگر اولویت‌های استان تهران و شهرستان ری برشمرد و گفت: تعدادی از لکه‌های صنعتی استان در شهرستان ری قرار دارند و با طی فرآیند ساماندهی و تبدیل آنها به شهرک صنعتی خصوصی، امکان صدور پروانه بهره‌برداری صنعتی برای واحدهای مستقر در این مجموعه‌ها نیز فراهم می‌شود.

وی با اشاره به جایگاه صنعتی شهرستان ری افزود: ری یکی از شهرستان‌های صنعتی مهم استان تهران است و صنایع بزرگ، خاص و راهبردی و همچنین شهرک‌های صنعتی مهمی در این شهرستان مستقر هستند؛ از این رو ساماندهی صنایع موجود، توسعه واحدهای تولیدی و بازسازی و نوسازی واحدهای قدیمی از اولویت‌های اصلی ما در این شهرستان است.

مدیرکل صمت استان تهران در ادامه با اشاره به خسارت واردشده به برخی واحدهای تولیدی در حوادث اخیر گفت: شهرستان ری و به‌ویژه محدوده صنعتی شمس‌آباد از مناطقی بود که تعدادی از واحدهای تولیدی آن آسیب دیدند و رسیدگی به مشکلات این واحدها از همان روزهای نخست در دستور کار قرار گرفت.

سیجانی اظهار کرد: تاکنون 44 جلسه کارگروه تسهیل برای بررسی وضعیت 540 واحد آسیب‌دیده در شهرستان‌های استان تهران برگزار شده و برای تمامی این واحدها بررسی و گزارش کارشناسی انجام شده است.

وی ادامه داد: متناسب با نیاز هر واحد، موضوعاتی از جمله تأمین مالی و معرفی به بانک‌های عامل، مؤسسات اعتباری و بنیاد برکت پیگیری شده است. برخی واحدها نیز به دلیل قابل استفاده نبودن محل فعالیت خود نیازمند جابه‌جایی و استقرار در محل جدید بودند و برای تعدادی دیگر امکان ازسرگیری فعالیت با حمایت‌های مورد نیاز فراهم شد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران خاطرنشان کرد: تاکنون حدود 245 واحد از واحدهای تولیدی آسیب‌دیده بازسازی شده و توانسته‌اند دوباره به چرخه تولید بازگردند و پیگیری برای رفع مشکلات سایر واحدها نیز ادامه دارد.

منبع: تسنیم استان تهرانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.