یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

بافت تاریخی؛ پیشران توسعه گردشگری کرمان

کبه نقل از کرمان نو··خبر در کرمان نو

استاندار کرمان از برنامه استفاده از هوش مصنوعی در گردشگری سلامت و لزوم احیای بافت تاریخی برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری استان خبر داد.

بافت تاریخی؛ پیشران توسعه گردشگری کرمان
عکس: کرمان نو

به گزارش «کرمان‌نو»، استاندار کرمان در حاشیه افتتاح یکی از مراکز مجموعه گردشگری «هفت‌گنج» اظهار کرد: «توسعه زیرساخت‌های گردشگری و استفاده از هوش مصنوعی برای تقویت گردشگری سلامت، از برنامه‌های پیش‌روی کرمان در ماه‌های آینده است؛ اقدامی که می‌تواند زمینه حضور گردشگران خارجی در این حوزه را نیز فراهم کند.»

وی با اشاره به ظرفیت‌های استان افزود: «با توجه به ظرفیت‌های موجود، کرمان می‌تواند در مسیر تبدیل‌شدن به یکی از قطب‌های گردشگری سلامت قرار گیرد. وجود پنج فرودگاه فعال در استان نیز از ظرفیت‌هایی است که امکان توسعه ارتباطات و پذیرش گردشگران خارجی را تقویت می‌کند.»

استاندار کرمان ادامه داد: «بر این اساس، سطح‌بندی ظرفیت‌های گردشگری سلامت در استان دنبال خواهد شد تا با توسعه زیرساخت‌ها و تکمیل برنامه‌های اجرایی، زمینه ارائه خدمات در سطوح مختلف و در نهایت پذیرش گردشگران خارجی فراهم شود.»

احیای بافت تاریخی با مشارکت بخش خصوصی
در ادامه افتتاح پروژه‌های گردشگری استان کرمان با حضور استاندار، بوتیک‌هتل فرخزاد در خانه تاریخی رستم فرخزاد (شریفی) با سرمایه‌گذاری ۲۸۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

دیگر چه خبر؟

استاندار کرمان در این مراسم با بیان اینکه هتل‌های سنتی و بوم‌گردی نقشی مؤثر در توسعه این صنعت دارند، تصریح کرد: بافت تاریخی کرمان ظرفیت کم‌نظیری در این حوزه دارد و باید از مالکان بناهای تاریخی حمایت شود.

وی افزود: «از بخش خصوصی می‌خواهیم مانند جهاد نصر که پنج خانه تاریخی را مرمت کرده است، در احیای این بناها به‌عنوان یک فعالیت اقتصادی عام‌المنفعه مشارکت کند.»

استاندار کرمان همچنین از اداره‌کل میراث فرهنگی خواست بناهای تاریخی دارای قابلیت بهره‌برداری را به سرمایه‌گذاران معرفی کند و تأکید کرد شهرداری نیز باید در کنار میراث فرهنگی برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های تاریخی شهر قرار گیرد.

وی با اشاره به مشکلات حقوقی برخی کاروانسراهای بازار کرمان خاطرنشان کرد: «باید از امروز برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری سرمایه‌گذاری کنیم تا در زمان افزایش حضور گردشگران، استان با کمبود زیرساخت مواجه نباشد.»

 

 

 

منبع: کرمان نومشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.