یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

ناشناخته ماندن ظرفیت‌های گردشگری استان کرمان

صبه نقل از صداوسیما کرمان··خبر در صداوسیما کرمان

استاندارکرمان گفت: خیلی از ظرفیت‌های گردشگری کرمان برای کشور ناشناخته است و قصد داریم استان رویداد محور شویم.

ناشناخته ماندن ظرفیت‌های گردشگری استان کرمان
عکس: صداوسیما کرمان

ناشناخته مانده ظرفیت‌های گردشگری استان کرمان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای کرمان، ایین گرامیداشت هفته میراث فرهنگی و گردشگری در محل کاروانسروای گنجعلیخان کرمان برگزار شد.

آقای طالبی در این آیین گفت: بخش خصوصی با تحمل شرایط سخت درحال حاضر چراغ گردشگری را روشن نگه داشته و استان کرمان بزرگترین ظرفیت گردشگری کشور، با تنوع اقلیمی و گردشگری و اثار تاریخی است.

وی افزود:ما نیازمند توسعه زیر ساخت‌های گردشگری و زیرساخت‌های نرم افزاری هستیم تا زنجیره کامل گردشگری در حوزه صنعتی، معدنی و سلامت و ... رقم بخورد.

اقای طالبی گفت: ما میتوانیم قطب گردشگری سلامت باشیم و کویر لوت هم میتواند قطب گردشگری کویر باشد و از ظرفیت ان برای سرمایه گذاری کمپ‌های کویر نوردی استفاده کرد.

استاندار گفت: با حمایت‌ها و مشوق‌ها بدنبال رونق گردشگری هستیم و قصد داریم استان رویداد محور شویم و قابلیت ها‌ی استان را در بخش‌های صنعتی و معدنی و کشاورزی در این رویداد‌ها نشان دهیم.

موید محسن نژاد مدیر کل میراث فرهنگی استان هم گفت:

در مجموع سه پروژه با عنوان هتل اپارتمان، اقامتگاه بومگردی و اقامتگاه سنتی با حدود ۱۴۰ نفر ظرفیت پذیرش و اعتبار بیش از صد میلیارد تومان به همت بخش خصوصی با حمایت دولت افتتاح شدند.

منبع: صداوسیما کرمانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.