دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

تأمین مسکن کارگران شهرداری کرمان

خبه نقل از خبرآنلاین··خبر در خبرآنلاین

شهردار کرمان از پیگیری تأمین مسکن کارگران شهرداری در قالب طرح «خانه امید» بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خبر داد و گفت تمرکز ویژه‌ای بر این قشر برای فراهم شدن زمینه مسکن‌دار شدن آنها صورت خواهد گرفت.

تأمین مسکن کارگران شهرداری کرمان
عکس: خبرآنلاین

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شهردار کرمان از فراهم شدن زمینه خانه‌دار شدن کارگران شهرداری در قالب طرح «خانه امید» بنیاد مسکن خبر داد.

محسن تویسرکانی با اشاره به تلاش‌های شبانه‌روزی کارگران شهرداری و ضرورت توجه به معیشت این قشر، گفت: با هماهنگی و پیگیری‌های انجام‌شده با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، مقرر شده است در قالب طرح «خانه امید» که ویژه اقشار کم‌درآمد است، تمرکز ویژه‌ای بر تأمین مسکن کارگران شهرداری صورت گیرد.

وی افزود: هدف از اجرای این طرح، فراهم کردن زمینه خانه‌دار شدن نیروهای پرتلاش شهرداری و کاهش دغدغه مسکن این قشر است.

شهردار کرمان با تأکید بر نقش مهم کارگران در پیشبرد امور مدیریت شهری تصریح کرد: بخش قابل توجهی از زحمات مدیریت شهری بر دوش کارگران است و باید برای بهبود شرایط زندگی و معیشت این نیروهای زحمتکش اقدامات جدی انجام شود.

تویسرکانی ادامه داد: با نهایی شدن تفاهم‌نامه با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی طی روزهای آینده، گامی اساسی برای بهبود شرایط زندگی و حل دغدغه مسکن کارگران شهرداری کرمان برداشته خواهد شد.

منبع: خبرآنلاینمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.