سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

سرمایه صنعت برای آینده دانش‌آموزان

کبه نقل از کرمان نو··خبر در کرمان نو

تفاهم‌نامه همکاری برای اجرای طرح ملی «حامی» و ارتقای عدالت آموزشی در شهرستان سیرجان، در مراسمی در محل وزارت آموزش‌وپرورش، با حضور دکتر رضوان حکیم‌زاده، معاون آموزش ابتدایی این وزارتخانه، سید مالک حسینی، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دکتر محمد محیاپور، مدیرعامل شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر، […]

سرمایه صنعت برای آینده دانش‌آموزان
عکس: کرمان نو

تفاهم‌نامه همکاری برای اجرای طرح ملی «حامی» و ارتقای عدالت آموزشی در شهرستان سیرجان، در مراسمی در محل وزارت آموزش‌وپرورش، با حضور دکتر رضوان حکیم‌زاده، معاون آموزش ابتدایی این وزارتخانه، سید مالک حسینی، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دکتر محمد محیاپور، مدیرعامل شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر، به امضا رسید.

«حامی» با عنوان کامل «حمایت مستمر از یادگیرندگان»، بر پشتیبانی از دانش‌آموزانی تمرکز دارد که به دلایل آموزشی، اقتصادی و اجتماعی، برای تقویت یادگیری و ادامه تحصیل به حمایت بیشتری نیاز دارند. در الگوی پیش‌بینی‌شده برای اجرای این طرح در سیرجان، رسیدگی به نیازهای آموزشی و تغذیه‌ای دانش‌آموزان، با استفاده از ظرفیت کسب‌وکارهای خرد شهرستان همراه می‌شود.

بر اساس متن تفاهم‌نامه، شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر تأمین منابع مالی طرح را از محل مسئولیت‌های اجتماعی بر عهده می‌گیرد. پشتیبانی از برگزاری کلاس‌های جبرانی و تقویتی، تأمین بسته‌های آموزشی و نوشت‌افزار و تأمین اعتبار تغذیه دانش‌آموزان مشمول، از جمله تعهدات پیش‌بینی‌شده برای این شرکت است.

دکتر محمد محیاپور، مدیرعامل شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر، در این نشست، با اشاره به رویکرد دکتر عتیقی، مدیرعامل هلدینگ گل‌گهر، گفت: آموزش‌وپرورش اولویت نخست ایشان و مجموعه گل‌گهر در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی است و هنگامی که موضوع اجرای طرح «حامی» با دکتر عتیقی مطرح شد، با استقبال و نظر مثبت ایشان همراه بود.

وی این طرح را برنامه‌ای مبتنی بر مطالعه و دارای ظرفیت اثربخشی بالا توصیف کرد و از آغاز همکاری با آموزش‌وپرورش سیرجان پیش از امضای تفاهم‌نامه خبر داد.
وی همچنین از دکتر رضوان حکیم‌زاده، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش، سید مالک حسینی، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دکتر اسفندیارپور، رئیس آموزش‌وپرورش سیرجان، برای همراهی و همکاری در پیشبرد طرح «حامی» قدردانی کرد.

منبع: کرمان نومشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.