سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

بررسی حادثه سقوط بالابر با ۵ فوتی در رویان

مبه نقل از مهر مازندران··خبر در مهر مازندران

ساری- سقوط بالابر در یک پروژه ساختمانی در شهر رویان، جان پنج کارگر را گرفت و پنج نفر دیگر را راهی مراکز درمانی کرد و بازرسان کار برای بررسی علت حادثه در محل حاضر شدند.

بررسی حادثه سقوط بالابر با ۵ فوتی در رویان
عکس: مهر مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، یک دستگاه بالابر در یکی از پروژه‌های ساختمانی شهر رویان دچار حادثه شد و در پی سقوط آن، شماری از کارگران حاضر در محل مصدوم شدند.

بر اساس اعلام اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، در این حادثه پنج نفر جان خود را از دست دادند و پنج نفر دیگر نیز مصدوم شدند.

پس از وقوع حادثه، نیروهای امدادی در محل حضور یافتند و عملیات امدادرسانی و انتقال مصدومان را انجام دادند.

همچنین بازرسان کار اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران برای بررسی دقیق حادثه و شناسایی عوامل و علل منجر به سقوط بالابر در محل پروژه حاضر شدند.

بر اساس این گزارش، بررسی‌های کارشناسی درباره ابعاد مختلف حادثه در حال انجام است و جزئیات تکمیلی پس از مشخص شدن نتایج بررسی‌ها اعلام خواهد شد.

منبع: مهر مازندرانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.